Turkiet - Tisdagen den 22 juli 2008 (Dag fyra)

Mobilen larmade klockan sju i morse också. Gjorde oss bara i ordning lite, och sen så gick vi ner till frukostbuffén klockan halvåtta när dom öppnade. Satt länge och åt massor av allt det goda.


Sen gick vi snabbt upp till rummen och hämtade våra grejer, och så gick vi ner och la oss vid poolen. Vi hade bestämt oss för en pooldag i dag, istället för att ligga vid stranden. Vi bor ju så nära stranden, så vi kan ju gå ner och doppa oss där så ofta vi vill ändå.






Jenny och jag började med en liten promenad. Vi gick på strandpromenaden, åt andra hållet än vad Jimmy och jag gick igår. En halvtimmes promenad blev det bara i dag ungefär.


Sen så gick vi och badade en stund i havet, och sen så låg vi vid poolen.


Vid elvatiden sen så gick Jenny och jag iväg till den lilla skönhetssalongen i hotellet precis bredvid oss. Jenny noppade sina ögonbryn. Och jag gjorde mina ögonbryn + min "mustasch" på överläppen. Här liksom "snodde" dom bort håret med tråd. Helt suveränt bra. Snabbt gick det, gjorde inte speciellt ont, och det blev jättebra. För både ögonbryn och överläpp betalade jag bara sextio kronor.






Lunch åt vi vid elvatiden. Idag åt vi i vår lilla bar på hotellet precis vid poolen. Jenny och jag delade på en omelett med grönsaker + en frukttallrik.


Sen så fortsatte vi att ligga vid poolen hela eftermiddagen. Badade i poolen, badade i havet, läste, lekte i vattnet, gick och handlade flera gånger, bland annat glass förstås.


Vid halvsextiden sen så gick vi upp på rummen. Först så skrev jag lite dagbok i datorn, och sen så duschade jag och gjorde mig i ordning.






Sen vid sjutiden så gick vi ut på stan för att äta middag. Vi gick mot stan och satte oss sen på en liten mysig restaurang. Jag åt en blandad sallad i dag. Mineralvatten till. Dom övriga åt kebab.


Efter middagen så gick vi på en liten shoppingrunda. Både Jenny, Jimmy, och Borzko handlade en hel del. Jag handlade faktiskt bara en sak, och det var en tjocktröja med blixtlås och huva. Det var en svart Ed Hardy med massor med coolt tryck på. Cirka 200:- kronor gav jag för den.


Vi strosade runt lite och njöt av den underbara kvällen. Vid halvelvatiden sen så gick vi alla fyra upp på mitt och Jennys rum. Satt sen och njöt på balkongen. Åt lite gott och drack lite gott, och lyssnade på musiken från restaurangen bredvid oss. Och satt och pratade förstås. Vid tolvtiden så gick Borzko och Jimmy till sitt rum, och Jenny och gick och la oss då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0