Allsång på Skansen i kväll!




Ja, i kväll så ska jag faktiskt, för ovanlighetens skull, se på teve! För i kväll så börjar "Allsång på Skansen". Och det bara måste jag se. För det är sån nostalgi för mig i det programmet. I hela mitt liv (känns det i alla fall som) så har jag sett det varje sommar, och nästan alltid ute på mina föräldrars landställe. Och när mina barn var små, så var vi ju alltid nästan hela somrarna därute, och då såg vi det alltid också.

Så det är liksom en tradition att se det. Och jag måste alltid sitta och sjunga med också. Tycker programmet är mycket bättre nu också, när det är Anders Lundin som har det.

Jag har faktiskt inte kollat in vilka artister som är med i år. Men det brukar ju alltid vara några bra i alla fall.

Känns nästan konstigt att se på teve i kväll! Jag har inte kollat på teve en endaste minut på 30 dagar! Bara på 2 dvd-filmer. Men å andra sidan så har jag läst ut 14 böcker på den tiden! Och jag har förmodligen bloggat 200-300 inlägg! ;-D

Kommentarer
Postat av: Josefin

Jag ska också se det ikväll, och efter Allsång blir det "Morden i Midsomer". Det är verkligen sommar för mig med de två programmen. Inte för att det känns som sommar ute nu men... Lika trist väder här idag som igår.



Kramar



2008-06-24 @ 11:31:56
Postat av: Bim

---> Josefin: "Morden i Midsommer" har jag faktiskt aldrig sett. Men det är många som säger att det är bra.



Jättetrist väder här också... :-(

2008-06-24 @ 11:39:38
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0