Bim Frågar - 080627 - Vem är Du.



Bim Frågar - 080627.

Bim Frågar: "Vem är Du?"

Ja, vem är du?
Som läser min blogg?

Jag har ju i snitt ungefär 600 läsare varje dag.
Och jag känner till kanske högst 10% av dom,
cirka ett sextiotal  ungefär.

Vilka är ni andra? Det vore så kul att veta vilka ni är!

Kan ni inte alla som läser min blogg,
skriva i kommentarerna nu,
och berätta vilka ni är,
och skriva lite om er själva.
Gärna även er som jag känner till!

Extra roligt vore det om det finns några av er,
som på något sätt känner mig även utanför bloggen,
som läser här, men som jag inte vet om.

Om det är någon som kanske inte vill lämna ut sig här,
så maila mig gärna på [email protected].


Kommentarer
Postat av: NeroAnima

Dagens fråga precis efter midnatt är perfakt när man inte kan sova om nätterna!



Annars så är jag en snart 25 årig udda typ som bor ihop med en amerikanare och ett par husdjur. Driver en blogg på en egen domän där jag skriver mina inlägg på engelska (man får lov att kommentera på svenska om man vill :-P )

Skulle nog kalla mig för en klassisk "tom boy" eller pojkflicka då teknik, spel, baggy byxor och fotografering är tusen gånger roligare än mode, dyra väskor och SATC :-P

2008-06-27 @ 00:58:42
URL: http://www.neroanima.com
Postat av: Ahnna

Ahnna Sköld 32år Ifrån västergötland. Mamma till två killar 17år och 6år. Gift och har hus och hund & orm...men allt detta vet du ju. att jag pluggar vet du väl också..ler nu ska jag sova efter nattensjobb. GOD NATT

2008-06-27 @ 07:41:51
Postat av: Bim

---> NeroAnima: Ja, nu när jag är ledig så kommer nog oftast dagens Bim Frågar att komma in precis efter midnatt. När jag sen jobbar, då blir det ju lite annorlunda...



Kul att du skrev lite om dig! Du har ju faktiskt kommenterat en hel del här. Och jag tror att du väl har varit med en längre tid?



Jag har kollat in din blogg. Men tyvärr så har jag lite jobbigt med att läsa på engelska, så därför läser jag den oftast inte.

2008-06-27 @ 08:37:00
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Ahnna: Tack Ahnna! Kul att du skrev! Du är ju faktiskt en av mina trognaste läsare och kommenterare! Jag läser din blogg varje dag också! Men jag är dålig på att kommentera...

2008-06-27 @ 08:38:02
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Hej Bim!



Kolla in min blogg så får du veta vem jag är

:-))!!



I vilket fall som helst så har jag barn som är ganska så jämnåriga med dina, 18, 20 o 22 och mina föräldrar är i dina föräldrars ålder.

Eftersom mina föräldrar bor i Farsta så är jag där en del!

2008-06-27 @ 08:55:19
URL: http://mymim.blogg.se/
Postat av: Duvan

Ska jag också berätta om mig själv? Jag tror du känner mig rätt bra redan men bara för att jag tycker om att svara på dagens fråga(och aldrig/mycket sällan kan fatta mig kort) så svarar jag väl också;)



Jag heter Johanna, är 27 år, bor i Mjölby utanför Linköping. Flyttade hit ifrån Haparanda. Har tidigare bott i Finland också men är född och uppväxt i Borås. Brukar säga att jag inte har något speciellt hem någonstans utan att hela Sverige är mitt hem.

Studerar nu till kock, blir färdig i november. Hoppas på att få jobba i en finare ala carté restaurang tills jag får nog med pengar att förverkliga mina drömmar(se 100-miljoner kronors-frågan).



Bor med min sambo T sedan snart tre år tillbaka. Vi har varken djur eller barn men några galna grannar och skator på balkongen(ibland).



Mina intressen består av familj, vänner, film, musik, internet, gamla fotografier och vykort samt allt som har med det övernaturliga att göra.



Jag skrev massa mer men raderade bort det. Kom igång lite för mycket, haha.









2008-06-27 @ 09:16:49
URL: http://greendove.blogg.se/
Postat av: Humla

Censurerar mig själv en del på internet numera men är i alla fall en 18årig Stockholmsflicka, tog just studenten. Har en hemlig besatthet av listor och planering och det är nog därför jag läser din blogg ;)

2008-06-27 @ 09:23:42
Postat av: Petra

Hej Bim!



Jag är en tjej på 23 år som bor i Borås i västergötland. Jag läser både din och Jennys blogg varje dag.. mycket roligt att följa era liv där uppe i stockholm.



Själv jobbar som på ett konditori och bor i en liten mysig etta med min katt. Ska förhoppningsvis flytta uppåt landet snart och börja plugga till lärare! Om jag kommer in vill säga.



Ha en bra dag!

2008-06-27 @ 09:42:38
Postat av: Bim

---> Mimmi: Hej! Jag har faktiskt kollat in din blogg flera gånger, efter att du har kommenterat hos mig!



Jaha! Så du har nästan jämnåriga barn! Kul! Och att dina föräldrar bor i Farsta är ju lite roligt! I höghusen nära Centrum har jag för mig att du har skrivit förut?



Hoppas att du fortsätter att läsa min blogg.

2008-06-27 @ 09:47:09
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Duvan: Varför raderade du bort en del? Du kan aldrig skriva för långa kommentarer för mig! Jag tycker bara att det är trevligt!.



Jag visste väl i och för sig en hel del om dig. Men det kan vara kul att ha det samlat så här, att ha och gå och titta tillbaka i.

2008-06-27 @ 09:48:36
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Humla: Okej! Jag har full förståelse för att vissa vill censurera sig, och vara anonyma. Kul att i alla fall veta lite om dom som döljer sig bakom statistiken.



Ja, jag älskar ju listor, planering, och statistik! Men det vet nog alla mina läsare om! ;-)

2008-06-27 @ 09:50:06
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Petra: Hej! Kul att du skrev! Och roligt att du följer både min och Jennys bloggar! Hoppas att du fortsätter med det. Och jag ska hålla tummarna för att du kommer in på lärarutbildning! Ha en bra dag du också! :-)

2008-06-27 @ 09:51:23
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Snurran

Jag tänker inte presentera mig närmare här, jag tror du snart vet mer om mig än jag själv, haha! kram

2008-06-27 @ 10:05:05
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: Helt okej för mig! Fast det är nog i och för sig mycket som jag inte vet om dig! ;-)

2008-06-27 @ 10:13:13
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: annebelle

Haha, du får nog mest svar från oss som redan gett oss tillkänna...

Jag är trebarnsmamma som gillar djur, jobbar mycket, håller på att utveckla min pedantiska sida, bygger hus och ska snart flytta, jag har över 30 olika sorters rosor i min trädgård och fram till förra sommaren gillade jag att klippa gräs. Jag älskar att bada och kan vara i vattnet i timmar, ligger nästan aldrig i solen men har lätt att bli brun. Jag gillar att läsa och har alltid minst två böcker på gång, men har svårt att vänja mig vid att jag måste ha glasögon numera. Jag tycker att det är ok att laga mat men det är roligare att baka. Jag tycker det är kul att blogga, framför allt bilder som dokumenterar vardag, resor och husbygge. Om det inte vore för personligt skulle jag blogga före och efter bilder när jag städar. ;-)

2008-06-27 @ 11:38:44
URL: http://annebelle.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag är 26 år och pluggar till lärare. Jag bor för tillfället i en liten etta med min sambo i Farsta, men vi har precis köpt en ny lägenhet och kommer flytta i augusti!! Jag älskar att läsa bloggar, lyssna på musik, promenera.. Det jag saknar i livet är att mina nära o kära alla bor långt härifrån.. blir därför rätt ensamt om dagarna när man är ledig och sambon jobbar.. :-( Jag har inga barn eller djur.

2008-06-27 @ 11:51:48
Postat av: Gun

Du vet ju redan vem jag är. Att jag är usel på att kommentera vet du också. Nu är jag ledig så jag tänkte att jag skulle ta mig tid att göra det ändå. Förresten kommer Nick till Sverige runt den 20 juli. Jag hör av mig senare om det, tänkte kanske försöka sprida det så kan det bli en liten återförening av gamla polare. Får se vad han tycker själv...

Kram

2008-06-27 @ 12:10:02
Postat av: Bim

---> Annebelle: Ja, det var nästan det jag hade trott också... Kommer väl sen fortfarande inte ha en aning om vilka dom andra 540 är! ;-D



Jag visste nog det mesta om dig sen förut, men det var jättekul att du skrev ändå! Tycker det kanske kan vara kul för alla andra läsare och kommenterare också, att få veta vilka ni är. Tack för att du skrev! :-)

2008-06-27 @ 12:37:31
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Jessica: Tack också du för att du skrev! Men dig visste jag också om sedan tidigare.



Så ni ska flytta? Vart då? Inte härifrån fina Farsta väl? ;-D

2008-06-27 @ 12:38:47
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Gun: Hej Gun! Kul att du kommenterade! Det var så himla länge sen, så jag trodde faktiskt att du hade slutat att läsa min blogg!



Den 19 juli åker vi till Turkiet i en vecka. Men som du vet så är jag ju så himla osocial nuförtiden, så även om det blir en träff när jag har kommit hem igen, så lovar jag inte att jag ställer upp...



Kram!

2008-06-27 @ 12:40:48
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jo vi överger lilla ettan i Farsta för en fin tvåa vid Globen!! Fortfarande söder men närmare stan!

2008-06-27 @ 12:44:35
Postat av: Bim

---> Jessica: Okej! Det låter nice! Jag skulle nog faktiskt också hellre bo i en tvåa vid Globen än i en etta i Farsta! Lycka till med flytten! :-)

2008-06-27 @ 12:48:52
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Linda

Hejsan :-) Mig känner du väl lite redan, men här kommer en liten presentation: Linda, 31 år gammal och bosatt i Edsbyn i Hälsingland. Älskar att läsa andras bloggar, speciellt de som är i dagboksform. Bloggar själv, en öppen och en med lösenord (där jag lägger ut lite mer bilder). Läser till förskollärare, blir klar våren 2010. Och just nu längtar jag mest efter solsken och värme, som det ser ut att komma till veckan :-) kram

2008-06-27 @ 13:25:15
URL: http://autumnleaf.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Linda: Ja, du är en av mina trogna läsare också. Vi har väl "känt" varandra ända sedan broderi-klubben va`!? Jag kollar in din blogg ibland också.

2008-06-27 @ 14:13:36
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: ANNA

jag heter anna och är 15 år :) jag har följt din blogg väldigt länge nu. kollar in minst 3-4 ggr per dag! :D

2008-06-27 @ 14:16:44
URL: http://komigenanna.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Anna: Kul att du gillar min blogg! :-D

2008-06-27 @ 14:59:49
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: En Mölnbobos Liv

Jag läser! Men det vet du ju att jag gör.



Anna 33år och har sambo och 1-årig son. Vi har ju träffats som hastigast också på GNR konserten :-)



2008-06-27 @ 15:36:39
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: Therése

Therése här! (but call me Therror...) 30 vintrar, relativt nyinflyttad söder om Sthlm. Har man och två långhåriga blandrasmonster. Arbetar på en tidning. Ägnar ofta fritiden åt åt att vältra mig i lättja, skaka loss lite celluliter under snabba dallerpromenader samt dricka kopiösa mängder cola light. Älskar f ö skvaller och avskyr menlöshet.

2008-06-27 @ 15:51:30
URL: http://www.hanky.se/therror
Postat av: Bim

---> En Mölnbobos Liv: Ja, och jag läser hos dig också. Men jag är dålig på att kommentera. Och du är en av få bloggare som jag har mött! :-)

2008-06-27 @ 16:06:21
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Therése: Tack! En fin presentation av dig! :-D

2008-06-27 @ 16:06:58
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Petra

Ja, vad ska man skriva... 27 år, gift, 2 barn (2 och 4,5 år gamla), pluggar 100 % med examen om 5 veckor, jobbar 100% på hemvården i 7 veckor till sen väntar nya äventyr.



Jag sjunger alt i en gospelkör sedan några år och har sjungt i både dansband och coverband och senaste bandet var hårdrock :D Nu har jag lagt bandlivet på hyllan pga. tidsbrist.



Uppväxt i skandalbyn Teckomatorp, känt både för den stora miljöskandalen men också för 5-barnsmammans Zenias tragiska slut mördad och lagd i en oljetunna. Och så kommer ju jag därifrån ;)

2008-06-27 @ 16:51:47
URL: http://www.morgonsol.com
Postat av: Maggan

Halloj!

Jag är en kvinna i mina bästa år. Jag och min man Charles bor och verkar i Laxå, som ligger precis mitt emellan Stockholm och Göteborg, exakt 25 mil åt vardera hållet. Våra barn är vuxna och utflugna, 33 och 28 år. Jag ska bli farmor för första gången i höst. Är så glad! Jag jobbar med texter och bilder på ett stort industriföretag och trivs bra. Har många vänner, tycker om att resa, sjunga i kör, läsa. Men klarar inte av att hålla din takt, när det gäller att läsa. Jisses! Det är kul att läsa din blogg, har gjort det i drygt ett år nu. Ha det så bra!

2008-06-27 @ 17:05:54
URL: http://margaretaswenson.spaces.live.com
Postat av: Bim

---> Petra: Ja, det var nog en väldigt beskrivning av dig tror jag! Ditt körsjungande blir jag lite avundsjuk på! Jag har alltid velat sjunga i kör, men problemet är att jag sjunger så dåligt. ;-)

2008-06-27 @ 17:44:34
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Maggan: Hej! Kul att du skrev! Och kula att du har gillat min blogg så länge som i ett år nu! Hoppas att det fortsätter så. Ska titta in i din blogg också.

2008-06-27 @ 17:46:56
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Akå

Hej!

Jag är 24 år, jobbar som uska på en vårdcentral, har en dalmatiner, två katter och en pojkvän.Tycker om att träna,musik och filmer och läsa såklart. Jag läser din blogg för jag gillar när du tipsar om böcker och så tycker jag det är kul för du uppdaterar så ofta. :)

2008-06-27 @ 17:49:56
Postat av: Bim

---> Akå: Hej! Kul att du också svarade! Och kul att du gillar mina boktips och mina många uppdateringar! :-D

2008-06-27 @ 18:12:24
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Josefin

Som du vet heter jag Josefin :)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva som jag inte redan skrivit. Jag vill skaffa barn snart (men min sambo vill vänta..). Så tills jag (förhoppningsvis) får egna barn så lånar jag mina syskons barn. Jag älskar att läsa bra böcker. Bor i en lägenhet där det spökar :)

Dricker helst coca-cola zero. Ja det var väl lite om mig...

2008-06-27 @ 22:38:09
Postat av: Bim

---> Josefin: Ja, du är ju en av mina trogna läsare, och kommenterare! Men det där med spökeriet i lägenheten skulle man ju gärna vilja höra mer om!!

2008-06-27 @ 22:58:40
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0