Dagens Dagbok - Måndagen den 23 juni 2008 - Förmiddagen och Eftermiddagen. (Med Fyra Fotografier.)

Vid strax före halvelva så gav sig sen jag och Jenny iväg mot ersättningsbussarna i Centrum. Vi åkte till Gullmarsplan, och sen bytte vi till tunnelbanan och åkte en station till Skanstull. Sen så promenerade vi bort till Jennys skola, Jensen Gymnasium Södra. Jenny skulle dit för att lämna igen några böcker, och också prata lite med en av sina lärare.


Medans Jenny var i skolan, så gick jag ner till Hammarbykanalen och satte mig vid vattnet. Soligt och skönt var det då, så jag satt på en bänk och solade i en ungefär en halvtimme tills Jenny var klar.









Sen när hon var färdig i skolan så tog vi bussen in till Norrmalmstorg. Först så gick vi till Apoteket där jag gjorde några inköp. Sen så gick vi till Fritidsresor där jag hade ett ärende också.


Tittade lite i några affärer också, tills vi blev lite hungriga på lunch. Då gick vi till John Chris och lunchade. Vi tog varsin varm pastasallad. Jenny åt en med kräftstjärtar, och jag en med fetaost. Båda var mycket, mycket goda.






Efter lunchen sen så gick vi lite runt i affärer igen. Jag köpte mig två nya behåar och sex par trosor på Lindex. Jenny köpte sig ett par skor på rea på Din Sko. (Eller rättare sagt så fick hon dom av mig.)


Fikadags blev det sen förstås också. Vi fikade i Gallerian, och jag tog då en caffe latte. Sen så tog vi tunnelbanan till Skanstull, och gick till East Street Piercing där jag köpte mig tre stycken nya näspiercingar.


Sen så följde jag Jenny till bussen vid Skanstull som hon tog till Södra Station. Hon skulle sen ta pendeltåget till Södertälje och möta upp med Jocke där, och sen sova där i natt. Själv så tog jag tunnelbanan till Gullmarsplan, och sen ersättningsbussen till Farsta.


Jimmy var hemma när jag kom hem. Han hade duschat och gjort sig i ordning. Så vi åt sen middag tillsammans nästan direkt. En fika och en pratstund blev det också.


Efter middagen sen så gick vi båda upp till vardagsrummet, och så satte vi igång vårt Nintendo Wii, och så spelade vi Guitar Hero 3.






(Fler bilder från dagen finns mobilbloggade sen tidigare.)

Kommentarer
Postat av: Snurran

Vilken mysdag ni verkar haft! :-D

2008-06-23 @ 20:39:06
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: Absolut! Vi har det alltid lika trevligt och mysigt när vi är i stan! Vi älskar att fika, luncha, prata, promenera, shoppa, titta i affärer, och bara vara i stan! :-D

2008-06-23 @ 20:42:38
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0