Dagens Dagbok - Tisdagen den 13 maj 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet i dag. Höll sen på och plockade och fixade med lite allt möjligt här hemma. Jimmy kom hem från jobbet vid kvart över tre. Han duschade då och gjorde sig i ordning. Sen så åkte vi iväg vid kvart i fyra. Åkte först till Örby och hämtade upp min Mamma. Och sen efter det så åkte vi till Kristineberg. Parkerade bilen, och så mötte vi upp med Jenny som kom med tunnelbanan direkt från skolan.


Jag bodde i Kristineberg, längst ut på Kungsholmen, i tre år, när jag var 19-22 år. Det finns jättemånga stora fina häggar där, och det har blivit någon sorts tradition att jag, Jimmy, Jenny, och min Mamma åker dit varje vår när häggen blommar. Vi brukar promenera runt en stund, fotografera lite, och så fika eller äta på Solstugan i Fredhäll.


Och så blev det i år också. Fast det var väldigt kallt och blåsigt i dag. Så det blev bara en kort promenad, nästan inget fotograferande, och sen så fick vi lov att sitta inne och äta. Annars så är det en jättefin uteservering på Solstugan, med en fantastisk utsikt. Men det var så kallt i dag, så vi satt inne.


Vi satt länge och åt, drack, fikade, och pratade. Jag åt en fantastiskt god grillad lax med potatis och grönsaker till. Mineralvatten till. Caffe Latte och en chokladbit efteråt.


Vid sjutiden så åkte vi därifrån, skjutsade hem Mamma till Örby, och sen så åkte jag, Jimmy, och Jenny hem till Farsta.


Kommentarer
Postat av: e

Oj, inser nu att jag läst din blogg i över ett år. För jag kommer ihåg när du skrev om det här förra året och jag reflekterade över att det lät som en så mysig tradition.

2008-05-13 @ 23:07:53
URL: http://fikalite.blogspot.com
Postat av: Bim

---> E: Härligt med trogna läsare! Fortsätt gärna! Och det är faktiskt en liten men mysig tradition! :-D

2008-05-14 @ 17:09:13
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0