Dagens Dagbok - Lördagen den 18 oktober 2008 - Kvällen.

Klockan fem så kom gästerna, för att fira Jimmys 21-årsdag. Vi blev femton personer. Det var jag, Borzko, Jimmy, Jenny, Jennys fästman Jocke, min syster Anette, hennes sambo Kenneth, min systerson Mathias, min systerdotter Maria, hennes fästman Patric, min mamma Gun, min pappa Yngve, min svärmor Dragica, min moster Elsie, och Jimmys kompis Kristian.


Och vi bjöd alltså på Tacos med massor av tillbehör. Vi hade: tacokryddad köttfärs, tortillasbröd, tacoskal, tacochips, vitlökscremefraiche, tacosås, jalapenos, majs, gul lök, riven ost, gröna oliver, svarta oliver, gul och röd paprika, tomater, gurka, isbergssallad, och säkert något mer som jag har glömt bort. Rödvin, starköl, och läsk att dricka till.


Efter maten så blev det kaffe förstås. Till det så åt vi kladdkaka med vaniljvisp. Och vi hade även två sorters småkakor: drömmar och bondkakor. Och whiskey eller likör till kaffet för dom som ville ha det.


Vi visste redan sedan tidigare att det skulle bli en ovanligt tidig kväll, för både Anette och Kenneth, och Maria och Patric, och Mathias, skulle vidare på andra håll.


Så klockan sju så åkte Anette och Kenneth iväg. Och även Mathias som dom skjutsade iväg till en kompis först, innan dom åkte vidare bort på en fest.


Vi andra satt kvar och pratade, skrattade, åt, drack, och umgicks i ett par timmar till. Men klockan nio så skulle Maria och Patric iväg bort till några kompisar, så då åkte dom. Dom skjutsade även Jenny och Jocke till Södertälje då, eftersom dom skulle åt det hållet.


Borzko skulle skjutsa hem sin Mamma vid niotiden också, för då ville hon hem. Och då passade även min Mamma, Pappa, och min moster på att också få skjuts hem.


Jimmy och Kristian var kvar en stund till. Så dom hjälpte mig att röja upp lite. Sen så stack dom iväg in till stan vid halvtiotiden. Dom skulle möta upp med några kompisar, och sen ut på krogen.


Borzko kom tillbaka hem igen vid strax efter tio. Och då hjälptes vi åt med att fortsätta röja upp, ta reda på all överbliven mat, diska, plocka bort bord och stolar, möblera tillbaka, och göra i ordning allt annat.


Klockan elva var vi klara. Då satte vi oss uppe i vardagsrummet och så tittade vi på en film. Det blev den femte Varg Veum-filmen: "Kvinnan i kylskåpet". Vi åt chips och godis också.


Filmen var slut vid halvettiden, och då gjorde vi oss i ordning, och gick och la oss.




Mycket trevlig dag, eftermiddag, och kväll! Älskar att hålla på och jobba tillsammans med min familj! Vi är ett så bra team! Och så mysigt och roligt att träffa släkten! Tycker så mycket om dom allihopa!

Tyvärr så blev det inte så många fotografier från kvällen. Ibland så tar jag massor med kort, och det är också många andra som fotograferar ibland. I går kväll så var det ingen annan mer än jag som tog kort, och jag tog bara sex stycken kort. Men dom korten kommer i alla fall i ett inlägg strax.

Kommentarer
Postat av: victoria

de låter som en supermysig kväll =)

2008-10-19 @ 11:15:33
URL: http://victoriaaaaa.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Victoria: Ja, det var det verkligen! :-)

2008-10-19 @ 11:18:25
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0