Dagens Dagbok - Söndagen den 7 september 2008 - Förmiddagen + Eftermiddagen. (Med ett fotografi.)

Vid halvelva stack jag iväg mot Centrum och till Tunnelbanan. Åkte till Medborgarplatsen och gick bort till Södra Station. Där mötte jag upp med Jenny som kom med pendeltåget från Södertälje klockan kvart över elva. Sen så promenerade vi in mot stan och till T-Centralen.


Och sen så blev det ungefär fem timmars umgänge med Jenny. Det blev en jättemysig dag med prat, fika, prat, lunch, prat, och shopping.


Vi lunchade vid tolvtiden på John Chris. Vi åt båda två varsin ljummen pastasallad, jag med fetaost, och Jenny med kräftstjärtar.


(Det här kortet snodde jag från Jennys blogg. Jag tyckte att det blev bra på mig.)






Fikade gjorde vi vid tretiden, på Kofi. Varsin caffe latte blev det då, och Jenny tog även en muffins.


(Två kort på Jenny, när vi lunchade och när vi fikade, finns mobilbloggade sedan tidigare.)


Shoppade gjorde vi båda två. Vad Jenny köpte kan ni se i hennes blogg. Jag köpte en svart skinnjacka på Gina Tricot för 500:-, ett par blå jeans på H&M för 400:-, en svart liten axelremsväska på Åhléns för 500:-, och två stycken svarta toppar med tryck på Gina Tricot för 100:- styck. Jag betalade även en del av Jennys vinterjacka som hon köpte idag. Bilder på mina inköp kommer i ett separat inlägg lite senare.


Inget regn kom det på hela dagen, och det var ju skönt. Så vi slapp att bli blöta när vi sprang mellan affärerna.


Vid strax efter fyra så skiljdes vi åt efter en massa kramande. Jenny åkte hem till Jocke i Södertälje igen, och jag åkte hem till Farsta.


Borzko var hemma när jag kom hem. Han hade varit och tränat i dag, och sen hade han varit en sväng på jobbet och hämtat hem lastbilen inför i morgon.


Jimmy kom hem strax efteråt efter sitt extrajobb i dag. Han duschade och gjorde sig i ordning. Och sen så åt vi alla tre middag vid halvsextiden.


Efter middagen så satte sig Jimmy på sitt rum framför datorn. Borzko satte sig i vardagsrummet och tittade på sport på teve. Och jag satte mig i köket med datorn.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Det låter som en toppendag det där och fina saker hade du köpt också! :-)

2008-09-07 @ 19:55:29
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, det var en jättemysig dag med Jenny! Och jag är väldigt nöjd med mina inköp! :-)

2008-09-07 @ 20:03:21
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Josefin

Det låter som en väldigt bra söndag! Det känns alltid bättre på söndagskvällen om man gjort något roligt på dagen. Skönt att ni slapp regn. Här har solen lyst hela dagen, det har varit en fin höstdag. Jag har varit hemma hos mina föräldrar hela dagen, det är alltid skönt att komma hem och låta någon annan fixa maten, den blir så mycket godare då :)



Hoppas du har en bra söndagskväll.



Kramar

2008-09-07 @ 20:49:42
Postat av: Bim

---> Josefin: Ja, det var en väldigt mysig söndag, tillsammans med Jenny! Och du verkar ju ha haft det lika bra du! KRAM!

2008-09-07 @ 20:55:37
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0