Dagens Dagbok - Tisdagen den 14 april 2009 - Kvällen. (Med fem fotografier).


Borzko och jag gick mot Centrum och mot Tunnelbanan vid sextiden. Åkte in till stan och mötte upp med Jenny vid Centralen. Sen så åkte vi till Östermalmstorg och gick till Birger Jarlsgatan och till Blue Moon Bar för att vara med på Middagen på Jennys Studentskiva.


Vi gick in, och fick en fördrink, och minglade lite. Sen vid halvåttatiden så satte vi oss till bords.


Till förrätt var det en macka med skagenröra på, och lite sallad till.





Till varmrätt så var det kycklingfilé med parmaskinka och mozzarella, och någon sorts potatis- och rotfruktskaka till.


Men jag äter ju vegetariskt, så jag fick pasta med någon sorts tomatsås och parmesanost till.





Och till efterrätt så var det chokladmousse med vaniljcreme och hallonsylt på.





Vi satt till bords i ungefär två timmar, mellan halvåtta och halvtio. Och under hela tiden så var det olika aktiviteter på scenen. Det var tal från lärare, frågetävlingar om eleverna, uppträdande från eleverna, diplomutdelning, sång, och mycket annat. Jenny fick diplom som "Klassens Arbetsnarkoman"! ;-)







Dom flesta av eleverna var utklädda. Temat var: "Det här ville jag bli när jag var liten". Jenny ville ju bli delfinskötare eller punkare, och hon hade klätt ut sig till punkare. Eller kanske inte direkt som en punkare, men hennes utstyrsel var i alla fall punkinspirerad. ;-)


Vid halvtiotiden så var middagen slut, och vi minglade runt lite till framåt tiotiden. Sen klockan tio så började Eftersläppet, då alla kompisar skulle komma. Och då gick dom flesta föräldrarna hem, och så också Borzko och jag.


Vi hann säga Hej till Jimmy och Jocke, som kom precis när Borzko och jag gick. Sen lite senare så kom åtta stycken till av Jennys kompisar.


(Gå in i Jennys blogg så finns det fotografier från kvällen, efter att vi hade gått hem. Här är en direktlänk till det inlägget.)


Borzko och jag promenerade till Hötorget, fick vänta en kvart på tunnelbanan, åkte sen hem till Farsta, och kom hem vid elvatiden. Gjorde mig i ordning, och satt en kort stund vid datorn, och sen somnade jag vid halvtolvtiden.

Kommentarer
Postat av: Jenny Kullin

Tack för en trevlig kväll :) Älskar dig !

2009-04-15 @ 18:33:37
URL: http://jennykullin.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Jenny "Tufsan" Kullin: Tack det samma! Älskar dig också! PUSS :-D

2009-04-15 @ 18:37:24
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0