Dagens Dagbok - Torsdagen den 9 april 2009 - Morgonen + Förmiddagen + Eftermiddagen. (Med fem fotografier).

I morse så larmade mobilen redan klockan sex, trots att jag var ledig. Jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det frukost, fika, och lite nyhetsläsning i mobilen.


Hade sen tänkt att promenera in till Södra Station/Medborgarplatsen där jag skulle möta Jenny. Men det regnade... Så jag satte mig vid datorn en stund istället.


Borzko hade gått upp tidigare och åkt iväg för att jobba. Jimmy hade inget jobb i dag så han sov.


Vid kvart i nio så gav jag mig iväg mot Centrum och mot tunnelbanan, med paraplyet i handen.


Jag åkte till Skanstull, och gick sen därifrån till Södra Station. Jag hade tänkt möta Jenny där, och att vi sen skulle gå in till Hötorget. Men det regnade fortfarande... Så jag gick istället på det tåget som Jenny kom med, och så åkte vi till Centralen.


Eftersom vi då blev lite tidiga, klockan var bara lite över halv tio, och affärerna öppnar ju klockan tio, så började vi med att gå och fika.


Vi gick till Gallerian, och satte oss och fikade en stund. Jag tog en Mocca Latte.





Sen när affärerna öppnade så började vi vår vandring runt för att leta... Det största problemet var ju, som alltid, att hitta skor till mig... Jag har ju bara mer och mer ont av min artros i mina tår och fötter... Så det är nästan omöjligt att hitta skor som både är snygga och sköna... Till slut så blev det ett par som i alla fall var rätt så bekväma, men inte så fina... Men jag får ha dom som "fin"-skor i alla fall. Några "promenad"-skor blev det inte i dag.


Men jag köpte ett par svarta lite snyggare jeans. Och också ett par blåa vanliga jeans. Jag köpte också ett svart linne, och en svart topp med trekvartsärm. En svart väst med guldnitar fram blev det också. Den blir perfekt att ha till konserten i Berwaldhallen med "Kör för alla!", för då ska min stämma ha svart och guld på kläderna.


Jag köpte också en vattenfast eyeliner, en vattenfast kajalpenna, en vattenfast mascara, och ett bra sminkborttagningsmedel. (Måste testa vattenfast smink, för mina ögon rinner jämt när det blåser när jag är ute och går.)


Jimmy kom in till stan vid tolvtiden. Och då gick vi alla tre och lunchade. Det blev Kungshallarna, där man kan köpa mat från olika ställen. Jimmy köpte från Taco House. Och Jenny och jag åt Sushi.







Efter lunchen sen så fortsatte vi vårt shoppande. Jimmy köpte sig ett par nya gympaskor på Foot Locker. Jenny shoppade också. Bland annat ett par otroligt snygga skor. (Se bilder i hennes blogg). Kjol, linne, och lite annat blev det för henne också.


Jenny fick sina födelsedagspengar att shoppa för, som hon har haft innestående hos mig. Och både Jenny och Jimmy fick pengar i påskpresent till sitt shoppande.


En fika blev det så småningom också. Jag och Jenny delade då på varma scones med färskost och hallonsylt plus en chokladboll.







Jimmy stack sen iväg hem till en kompis. Han skulle äta middag där, och sen så skulle dom vidare ut på krogen så småningom.


Vid halvsextiden så skiljdes Jenny och jag åt, och hon tog pendeltåget till Tumba, och jag tog tunnelbanan till Farsta.


Var inne på Konsum i Farsta och handlade lite matvaror och lite gott att äta till kvällen innan gick hem.


Kom hem vid sextiden, nio timmar efter att jag hade gått hemifrån i morse.... Det är nog mitt längsta besök i stan någonsin tror jag... Nittontusen steg har vi gått i dag...


Väldigt ont i artrosen i tårna efter allt skoprovande och gående. Men väldigt glad efter en otroligt trevlig dag med Jenny, och även Jimmy i några timmar.


(Bilder på det jag har shoppat kommer i ett separat inlägg.)


Kommentarer
Postat av: Snurran

Artrosen måste vara ganska väderberoende, här om dagen gick du ju nästan mer - men i torrt och soligt väder - och fick inte så ont.. :-/

2009-04-09 @ 22:24:54
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: I dag har jag nog mest ont av att jag har provat och provgått så himla många par skor... ;-/

2009-04-09 @ 22:28:52
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Josefin

Vad tråkigt att du har ont i tårna. Förstår att det är svårt att hitta skor som känns bekväma. Tycker att det var fina skor som du hittade.



Härligt att du hade en så lång och bra dag :-)



Kramar

2009-04-09 @ 22:30:56
Postat av: Bim

---> Josefin: Ja, det är ett litet h-vete att hitta snygga och sköna skor.. Visst är väl skorna helt okej som jag köpte, men dom är ju inte fina för att vara "fin"-skor precis...



Ja, en härlig dag var det!

Kram!

2009-04-09 @ 22:38:11
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0