Dagens Dagbok – Onsdagen den 2 december 2009 – Eftermiddagen.


Åkte hem direkt efter jobbet. Parkerade bara bilen, och sen så gick jag ut på en liten promenad. Det var några grader kallt, vindstilla, och SOL!!!

 

Gick i lite drygt en halvtimme, och sen så gick jag till centrum. Och så blev det lite shopping även i dag.

 

I dag handlade jag på Axelsson, Twilfit, Åhléns, Gina Tricot, och Cubus. Det jag handlade i dag var: en vit kofta, en svart kofta, två vita linnen, två svarta linnen, ett par svarta leggings, och sex par svarta sockor. Bilder kommer i separat inlägg.

 

När jag kom hem så försökte jag kurera min onda rygg. Jag lyfte nog lite fel i går när jag lyfte några tunga lådor på jobbet. Så det känns som om jag har en sträckning på vänster sida på ryggen.


Först så satte jag mig i fåtöljen med min massagedyna. Lite drygt en halvtimme satt jag där och fick massage, och läste i min bok samtidigt.


Sen efter det så la jag mig på spikmattan. Det blev lite drygt en halvtimme där också. Slumrade nog till lite också.

 

Kände mig faktiskt lite bättre i ryggen efteråt.

 

Efter det så satte jag igång cd-spelaren med min hembrända skiva med låtarna till ”Kör för alla!”. Och så sjöng jag igenom alla låtarna och tränade inför konserten på tisdag.

 

Sen så skrev jag ut nya papper på mina texter på låtarna. Och skrev om alla anteckningar som jag har gjort.

 

Jimmy kom sen hem från jobbet vid halvsextiden. Vi åt då middag tillsammans, och en fika och en pratstund blev det också. Efter det så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Och så satte han sig på sitt rum, framför datorn.

 

Jag höll på med diverse hushållsbestyr här hemma en stund.

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0