Dagens Dagbok – Onsdagen den 30 december 2009 – Hela Dagen. (Med åtta fotografier).


I morse larmade mobilen som vanligt klockan halvåtta, och jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Och sen så blev det, också som vanligt, fika, frukost, och nyhetsläsning i datorn.


Borzko och Jimmy hade gått upp tidigt som vanligt, och åkt iväg till sina respektive jobb.


Sen vid tiotiden så gav jag mig iväg ut i kylan, för att ta bilen, och åka hem till Jenny i Tumba. För vi hade bestämt oss för en ”mamma-dotter-dag”.


Kom dit vid halvelvatiden, och då började vi med att fika, och Jenny åt frukost, och vi satt och pratade en stund.


Ungefär tio minusgrader i dag, och mycket vackra träd utanför Jennys balkong.



Iskristaller på glas är också fint.



Efter det så skulle Jenny testa sina nya färgade linser (utan synskärpa). Hon kämpade länge med att försöka att få in dom i ögonen, men lyckades inte. Till slut så hjälpte jag henne med att få in dom.


Så här ser hon ut med en brun lins i ena ögat, och sin vanliga ögonfärg på det andra ögat. (Det här fotografiet har jag ”lånat” från Jennys blogg.



Hon har också köpt sig ett par blåa linser.



Sen framåt ettiden så stack vi iväg med bilen till Skärholmen för att shoppa lite. Men först så började vi med lite lätt lunch och en fika.



Vi delade på en foccaica i dag också, precis som vi gjorde när vi var i Skärholmen förra gången.



Vi gick sen runt i många affärer i Skärholmen. Jag handlade ett par gråa jeans med nitar på, på H&M för 400:- kronor. Och även en svart lång ziphood på Gina Tricot för 250:- kronor. (Bilder kommer i ett separat shoppinginlägg som vanligt).


Jenny handlade en hel del också. Kolla gärna in hennes blogg för bilder.


Så småningom så åkte vi hem till Jenny igen. Men på vägen så stannade vi till på ICA Maxi och handlade med oss lite mat hem.


Vi kom till Tumba vid halvfemtiden. Och ungefär samtidigt så kom Jimmy dit också. Och även Jocke kom hem från jobbet då. Och sen kom också Tindra dit.


Vi lagade sen middag tillsammans, och åt sen middagen. Det blev sprödbakade torskfiléer, kokt ris, smögensås, och blandad sallad.


Efter middagen så öppnade Tindra sina julklappar. Hon var ju med sin mamma under julen, så hon fick dom nu istället.



Och sen så spelade vi alla fem dom två spel som hon bland annat hade fått.



Sen vid kvart i nio så åkte jag, Jimmy, och Jenny iväg. Jimmy skjutsade Jenny till hennes jobb, eftersom hon skulle jobba ett nattpass. Jag körde direkt hem till Farsta.


Vid kvart över nio kom vi sen båda hem till Farsta, ungefär samtidigt. Borzko var hemma när vi kom hem, och han hade kommit hem från jobbet ungefär vid åttatiden i dag. Han hade sen ätit middag, duschat, och gjort sig i ordning.


Resten av kvällen så varvade jag min tid mellan datorn och boken. Borzko satt och läste i sin bok. Och Jimmy satt vid datorn.



Kommentarer
Postat av: Snurran

Vilken mysdag! Jenny ser väldigt annorlunda ut med bruna ögon :-)

2009-12-30 @ 23:21:15
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Ja, det blev en väldigt trevlig dag! Typ tio timmar med Jenny! Och ett antal timmar med Jimmy, Jocke, och Tindra också! :-D



Ja, visst ser hon annorlunda ut! Jag är också jättesugen på att skaffa färgade linser! Speciellt riktigt turkosblåa! :-)



2009-12-30 @ 23:25:56
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0