Dagens Dagbok - Fredagen den 6 februari 2009 - Dagen.


I dag så började arbetsdagen lite bättre än i går. Det blev ingen KULLINARE gjord i morse! (Kolla in länken till Chips blogg).


Jag var även den här morgonen först i skalen och fixade grönsakerna. Och sen så var jag i lilla matsalen. I dag var vi fulltalig personalstyrka, och det blev en mycket, mycket lugnare dag i dag. Vi serverade köttgryta med kokt potatis, och då är det stor skillnad mot som i går när vi hade tacobuffé. Allt flöt på bara bra, och ingenting speciellt hände.


Och sen redan klockan ett så gick jag hem, en timme tidigare. Jag tog ut en timmes komptid, eftersom jag skulle följa med min Mamma och Pappa till Nordea.


När jag kom hem så var både Borzko och Jimmy hemma. Borzko hade sin lediga dag från jobbet i dag. Och Jimmy var hemma på grund av arbetsbrist. Dom hade tillsammans tagit hand om veckostädningen i dag. Och Borzko hade också köpt tulpaner till mig, även den här veckan, som stod på bordet när jag kom hem. Härligt att komma hem när dom båda är hemma plus att det är nystädat plus att få blommor! :-D


Jag var bara hemma en kort stund, och sen så gick jag till Centrum och mötte upp med mina föräldrar. Och så gick vi till Nordea för att prata med vår personliga bankman och ordna med allting inför deras flytt.


Vi satt där i ungefär en timme och fixade i ordning allt. Sen så gick vi därifrån, och Mamma och Pappa tog bussen hem till Örby igen. Och jag gick hem.


Höll sen på och fixade och plockade med lite allt möjligt här hemma. Och satt lite vid datorn också.


Vid fyratiden sen så åt Borzko och Jimmy middag. Och jag åt bara lite lätt, eftersom jag skulle bort sen på kvällen.


Sen vid halvfemtiden så stack Jimmy iväg hem till en kompis. Och senare i kväll så ska dom förmodligen ut och festa.




Jag ska, för ovanlighetens skull, bort i kväll. Jag ska hem till en jobbarkompis klockan sex, tillsammans med fem andra kollegor. Vi ska äta lite gott, dricka lite gott, spela kort och/eller spel, och prata en massa. Jättekul och trevligt ska det bli. (Och Lets Dance spelar jag in, och kollar på i morgon.)


Kommer jag inte hem alltför sent, så bloggar jag kanske senare i kväll. Annars blir det inget förrän i morgon. Min EFIT kommer i alla fall in i morgon.


Ha en trevlig fredagskväll allihopa! :-D

Kommentarer
Postat av: Anna

jag tycker att ni verkar ha så mysigt hos er, alla verkar så snälla och gulliga i eran familj, det tycker jag är så roligt att läsa om, man blir liksom lite glad när du fått tulpaner och när ni fikar och har det mysigt fastän man inte känner er : )

2009-02-06 @ 21:04:00
URL: http://viktigtbeslut.blogg.se/
Postat av: Anna

och jag hoppas att du fick en rolig kväll!

2009-02-06 @ 21:04:48
URL: http://viktigtbeslut.blogg.se/
Postat av: Angela

Jag vet ju att du ser till att ha det trevligt när du väl ger dig av hemifrån fredagskväll - men jag önskar dig givetvis en sådan! Kram

2009-02-06 @ 21:26:36
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Anna: Tack snälla Anna! Vilka fina ord! Kul att du blir glad när du läser min blogg!



Och vi har det faktiskt mysigt, och vi är snälla och gulliga!



Men jag vill inte på något sätt heller få oss att framstå som "perfekta" på något sätt. Självklart att vi också har problem ibland, och att vi är osams och bråkar ibland. Konstigt vore det väl annars!



Men oftast så är vi sams, och vi ställer upp mycket för varandra. Och vi har en väldigt bra gemenskap och vänskap, och mycket kärlek mellan oss. Härligt att jag kan förmedla det utåt också!



Tack än en gång för dina fina ord! Dom värmde i mitt hjärta!

2009-02-07 @ 10:31:20
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Anna: Ja, kvällen blev supertrevlig! :-)

2009-02-07 @ 10:31:47
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Angela: Tack Angela! Det blev en mycket trevlig kväll! :-) Kram!

2009-02-07 @ 10:32:22
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Josefin

Härligt att komma hem då det är nystädat och vad gulligt av Borzko att du fick tulpaner igen :)

2009-02-07 @ 16:09:11
Postat av: Bim

---> Josefin: Ja, i går så var det extra roligt att komma hem! Både Borzko och Jimmy var hemma! Det var nystädat! Och en stor bukett färska tulpaner på bordet! Och fredag! :-D

2009-02-07 @ 17:10:01
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0