Dagens Dagbok – Lördagen den 13 juni 2009 – Eftermiddagen. (Med två fotografier).


När vi var klara med stolarna så åt vi lite lätt lunch, och tog en fika.

 

Sen så åkte Borzko och Jimmy iväg med båda bilarna. Dom skulle tanka, kolla allt på bilarna, och även dammsuga ur dom inuti lite.

 

Jag satte mig då uppe i vardagsrummet med datorn. Och så bloggade jag äntligen ett inlägg med text och bilder från Jennys studentdag. La även upp alla studentbilderna på Facebook. Och jag bloggade också ett inlägg från konferensen.

 

Sen började jag med att ladda upp alla mina bloggbilder till Facebook. Tänkte att det kan vara kul att ha dom samlade där också. Så jag började med att göra ett fotoalbum per månad, från januari 2009 och framåt.

 

Vid fyratiden så åt vi middag. I dag så blev det pizza för oss alla tre, från vår lokala pizzeria på gatan, Pizzeria Americana. Jag åt en Daniella.

 

 

 

Efter maten så blev det en fika och pratstund. Och efter det så satte sig Jimmy framför datorn på sitt rum. Borzko satte sig i vardagsrummet och läste i sin bok. Och jag satte mig också i vardagsrummet, fast med datorn.



Kommentarer
Postat av: Snurran

Gott med pizza, det var riktigt länge sedan för min del :-/

2009-06-13 @ 19:49:08
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Ja, hemma hos oss så äter vi pizza en gång i veckan. Fast jag brukar oftast ta en pastasallad i stället. Men i dag så var jag så sugen på en pizza.

2009-06-13 @ 20:53:37
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Johannah

Mumsigt med pizza! Var längesen jag åt det, blev Burger King här ikväll! Men det funkar ju det med, bara man får ngt i magen! Fina stolar!

2009-06-13 @ 21:18:30
URL: http://johannahandersson.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Johannah: Ja, hamburgare är ju också gott!

Tack för berömmet om stolarna! :-)

2009-06-13 @ 23:38:23
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0