Dagens Dagbok – Söndagen den 28 juni 2009 – Morgonen + Förmiddagen + Eftermiddagen. (Med nio fotografier).

I morse så larmade mobilen klockan halvåtta. Jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Och sen så blev det frukost, fika, och lite nyhetsläsning i datorn.

 

Borzko gick upp klockan nio, och skulle då genomgå sina morgonbestyr, och sen så skulle han till gymmet och träna.


Jimmy var inte hemma. Han sov över hos Jenny och Jocke i natt, efter Jockes pokerkväll.

 

Vid niotiden så gav jag mig iväg ut. Jag skulle möta upp Jenny i stan, för lite shopping, först vid tolvtiden, men jag åkte in mot stan redan vid niotiden.

 

Jag åkte till Thorhildsplan, och så promenerade jag bort till Smedsuddsbadet. Sen så låg jag där och solade i ungefär en timme.

 

 

Efter någon timmes solade där, så promenerade jag bort till Fridhemsplan, och så tog jag tunnelbanan till T-Centralen. Satte mig sen på bänkarna vid fontänen, och väntade in Jenny.

 

 

Jenny kom vid tolvtiden. Och sen tillbringade vi ett timmar med att promenera runt på stan, njuta av solen och det underbara vädret, titta i affärer, och shoppa lite.

 

Vid halvtvåtiden så gick vi och åt lunch på uteserveringen på restaurang Zanzibar vid Norrmalmstorg. Jag åt en sallad med grillad chevréost, pinjenötter och honungsvinegrette. Och det var supergott.

 

 

Efter lunchen så fortsatte vi vårt strosande och shoppande. Jenny handlade en hel del, och det visar hon säkert kort på i sin blogg. Jag köpte mig tre stycken klänningar på rean, och det kommer kort på dom i ett separat inlägg senare.

 

Vid halvfyratiden så gick vi och fikade på uteserveringen högst upp på Åhlénshuset. Vi delade på en stor chokladdoppad maräng och en stor cookie.

 

 

Efter fikat så promenerade vi bort mot Centralen, och där skiljdes vi åt och åkte åt varsitt håll. Jag kom hem vid femtiden, åtta timmar efter att jag åkte i morse. Höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma en stund när jag kom hem.

 

Varken Borzko eller Jimmy var hemma då. Borzko hade åkt hem till sin mamma på sitt vanliga söndagsbesök. Och Jimmy hjälpte en kompis med en flytt.



Kommentarer
Postat av: Snurran

Det verkar ha varit en jättemysig dag - även om jag kanske hade föredragit att ligga kvar vid Smedsuddsbadet istället för att knata omkring i stan i värmen ;-) Men jag är inte du :-D

2009-06-28 @ 20:04:07
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Ja, det var en oerhört mysig dag! Och jag föredrar ALLTID att umgås med mina barn, framför någonting annat, precis som jag skrev på Facebook! :-D

2009-06-28 @ 20:07:40
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0