Dagens Dagbok - Söndagen den 22 mars 2009 - Kvällen.

Läste sen större delen av kvällen också, precis som under dagen. Läste ut boken: "Skulden" av Jodi Picoult. Det var den fjärde boken som jag läste ut på fyra dagar. ;-)


Satt med min bok och min dator i Jimmys rum under kvällen. När jag hade läst ut boken, så satt jag med datorn i knäet och bloggade, läste bloggar, och läste nyheter.


Vi gick även en sväng till Centrum i snöovädret vid sjutiden för att köpa oss lite godis. Riktigt mycket snö här nu... :-(


Nu är klockan halvtio, och jag tror att jag ska ställa undan datorn för i kväll, och lägga mig i sängen, och börja på ännu en ny bok. Jimmy sitter framför sin dator som vanligt. Och Borzko är fortfarande hemma hos sin Mamma.


Måndag i morgon igen. Härligt med måndag eftersom det då är "Kör för alla!". Men lite måndagsångest trots allt, vad gäller jobbet.


Kommentarer
Postat av: Li

hihi bim, måste kommentera att du har sån fin familj :)

Du har bytt till bim.blogg.se...har försökt och gå in på den gamla bimkullin.blogg.se i flera dagar utan resultat..trodde du hade lagt ner :/ men som tur finns du..du är den enda äldsta bloggerska jag läser, de andra ligger runt 17-20 och jag själv är man 21..så måste säga att jag gillar ditt enkla vardagsliv men ack händer det alltid nåt :)



Ha en bra dag / Li

2009-03-23 @ 07:55:50
Postat av: Bim

---> Li: Hej! Tack snälla du för dina fina ord! Och jag har faktiskt en väldigt fin familj, som jag är mycket stolt över! Dock är vi ingen perfekt familj, och vi bråkar faktiskt också! Men allt behöver man ju inte skriva om! ;-)



Jaha, då har min gamla blogg slutat att fungera. Hoppas att jag inte tappar läsare nu då.



Kul att du gillar min blogg, trots att jag är gammal! Hoppas att du fortsätter att läsa! :-D

2009-03-23 @ 14:27:50
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0