Dagens Dagbok – Söndagen den 29 november 2009 – Morgonen + Förmiddagen + Eftermiddagen. (Med fyra fotografier).


Även i morse så larmade mobilen klockan halvåtta, och jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Jimmy vaknade redan vid åttatiden i dag, och Borzko gick upp vid niotiden. Efter att alla hade gjort sina morgonbestyr, så åt vi frukost tillsammans, fikade i det första adventsljusets sken, och satt och pratade en stund.



Borzko stack sen iväg till Farstahallen för att träna även i dag. Jimmy satte sig på sitt rum framför datorn. Och jag satte mig med datorn i köket en stund, och gjorde månadens tråkigaste syssla: betalade räkningarna…


Fixade med lite diverse hushållsbestyr en stund här hemma sen. Och sen när jag var klar så satte sig Jimmy och jag uppe i vardagsrummet och spelade New Super Mario Bros Wii.


Mamma och pappa var ute på en promenad, och kom sen och överraskade oss. Självklart så bjöd vi dom då på fika. Kanelknäcke med smör och ost fick dom till. Och vi värmde också en flaska glögg.



Borzko kom så småningom hem från gymmet, och han gjorde då oss sällskap.



När mamma och pappa hade gått, så fortsatte Jimmy och jag vårt tevespelande.


Så här långt har vi kommit i spelet nu.



Borzko var bara hemma en kort stund, och sen så åkte han hem till sin mamma på sitt söndagsbesök.


Jimmy och jag stack sen iväg en sväng till Centrum. Jag hade ett ärende dit, som jag inte vill skriva här, för man vet aldrig vem som läser… Det har med julen att göra i alla fall… ;-D


Jimmy köpte sig ett begagnat tevespel till sitt Playstation 3 på Game också.


Middag åt vi när vi kom hem. Sen så satte sig Jimmy på sitt rum och spelade sitt nya spel. Jag höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma en stund då. Och sen så satte jag mig med datorn en stund.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0