Dagens Längtan.



Längtar jättemycket efter att den här boken ska komma ut på svenska! (För jag kan inte läsa böcker på engelska tyvärr...)

Det är Stephen Kings senaste roman. Och enligt flera recensioner som jag har läst, så ska den vara jättebra, och en Stephen Kings bästa på flera år. Och niohundra sidor lång är den! Så härligt med riktigt tjocka böcker! :-D

Här är en recension av Helena på Bokhora.



Kommentarer
Postat av: Wintermute

Hört att det ska vara en av hans bästa överhuvudtaget faktist. Inte en stor King-fantast, tycker hans böcker är underhållande men lämnar inget intryck som varar - något riktigt bra böcker gör.



"Riktigt tjocka böcker" har både för och nackdelar, läser David Foster Wallace "Infinite Jest" just nu, 1080 sidor (plus lite försättsblad och skräp) och den är rent jobbig att bära med sig. Fantastisk bok dock.

Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Wintermute: Jag ÄLSKAR alla Stephen Kings böcker. Har alla hans böcker som finns på svenska. Har gillat honom i över trettio år nu. Så jag ser verkligen fram emot att den här boken ska komma ut på svenska.



Visst kan det vara lite jobbigt att bära med sig tunga böcker. Men jag läser nästan bara hemma, så det är inget problem för mig.



2009-11-26 @ 15:39:26
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0