Dagens Dagbok – Fredagen den 11 september 2009 – Morgonen + Förmiddagen + Första Halvan av Eftermiddagen. (Med tolv fotografier).


I morse så ringde mobilen klockan halvsju, istället för halvfem, för jag hade en ledig dag i dag. När dom ändrade från att annandag pingst var en helgdag, till att nationaldagen blev en helgdag, så blev vi lovade en dag kompensationsledigt när nationaldagen infaller på en lördag eller söndag. Det gjorde det ju i år, så nu tar vi alla på jobbet ut varsin ledig fredag under hösten. Och i dag var det min tur.


Jag gick upp halvsju, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzko hade gått upp klockan halvsex och åkt iväg till jobbet. Jimmy gick upp halvåtta och åkte då iväg för att jobba.


Jag åt sen frukost, fikade, och läste lite nyheter i datorn. Höll sen på och fixade med lite här hemma, och sen vid niotiden så gav jag mig iväg ut i solen.


En solig morgon med klarblå himmel, men väldigt kallt till en början. Sen blev det varmare och varmare, och under dagen sen så var det nästan sommarvärme.


Såhär såg jag ut när jag gick iväg i morse, med både topp, hoodtröja, skinnjacka, och sjal. Senare under dagen gick jag bara i kortärmad topp.



Jag gick till centrum och tog tunnelbanan in mot stan. Gick av i Skanstull och promenerade in mot city. Här är jag vid Slussen.



Strosade sen runt lite på stan, och satt också i solen en stund och läste och fikade, på bänkarna vid fontänen vid Sergels Torg.



Vid halvtolvtiden så kom Jenny in till stan, för att luncha, fika, prata, och umgås med mig. Mötte upp med henne vid Åhléns, och sen så gick vi direkt till John Chris för att äta lunch.


Vi tog varsin ljummen pastasallad, jag med fetaost, och Jenny med kräftstjärtar. Satt ute och åt, pratade, och njöt av det fina vädret. Här är tre kort från John Chris.



Så småningom så gick vi därifrån, och så gick vi till Café Moda för att fika. Satt sen på deras balkong i strålande sol och njöt en bra stund. Jag drack en caffe latte, och Jenny tog en kaffe och en cookie. Här kommer fem kort från Café Moda.



Gick sen därifrån och strosade runt en stund i affärer och tittade på lite kläder och lite skor. Men ingen av oss shoppade någonting i dag.


Efter fyra mysiga timmar tillsammans så gick vi sen mot tunnelbanan vid halvfyratiden. Jenny åkte hem till en kompis och jag åkte hem till Farsta, och kom hem vid fyratiden.



Kommentarer
Postat av: sanna

trevligt :)

vilken rolig kille det sitter bakom jenny, på 2a bilden från john chris ;D

2009-09-12 @ 12:01:39
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Sanna: Ja, det var trevligt! :-)

Och jag såg killen! ;-D

2009-09-12 @ 12:15:38
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0