Dagens Dagbok – Lördagen den 14 augusti 2010 – Morgonen + Förmiddagen + Eftermiddagen. (Med tretton fotografier).


I morse så larmade min mobil klockan halv sju och jag gick då upp. Duschade, gjorde mig i ordning, åt frukost, fikade, och läste lite nyheter i datorn.

 

Sen så satte jag mig på balkongen med datorn och boken.

 

Borzko gick upp klockan nio och genomgick sina morgonbestyr. Sen åt han frukost, och jag tog en fika och en pratstund med honom.

 

Borzko tog sen bilen och åkte till Farstahallen för att träna en stund. Sen så skulle han åka direkt därifrån hem till sin mamma. Och sen så skulle han skjutsa henne till Arlanda eftersom hon ska åka till Kroatien och hälsa på sin dotter, svåger, och barnbarn.

 

Jag satt och njöt av den underbara morgonen och förmiddagen på balkongen, med min bok och min dator.

 

Klockan elva så vaknade Jimmy och gick då upp. Han åt då frukost, och jag tog en fika och en pratstund med honom. Sen så gjorde han sig i ordning.

 

Vid halvtolvtiden sen så kom Jenny hem. Hon åt då också lite, och sen så gjorde hon sig i ordning.

 

Sen vid kvart i ett så åkte både jag, Jimmy, och Jenny iväg i Jimmys bil. Först så åkte vi hem till mina föräldrar och hämtade upp dom. Och sen så åkte vi alla fem iväg ut mot min systerdotter Maria och hennes fästman Patrics landställe för att fira deras dotter Novas ettårsdag.

 

Vi kom fram vid tvåtiden. Och sen så var vi där i ungefär tre timmar, tills strax före fem. Och det var ett helt underbart ettårskalas. Vädret var ju helt fantastiskt, med strålande sol, och jättevarmt. Dom bjöd på mängder av gott att äta och dricka. Massor med trevliga människor var det där. Och deras landställe är helt otroligt vackert.

 

Tog tyvärr inte så många bilder, och av dom jag tog blev tyvärr inte alla så bra, för jag är lite ovan fortfarande med min nya kamera i mobilen. Och sen är det inte alla kort som jag vill lägga ut här i bloggen heller, för jag vet inte hur vissa människor ställer sig till det. Men här kommer i alla fall tolv kort från dagen:

 

 

Vi kom sen hem vid sextiden. Borzko hade då kommit hem från sitt skjutsande av sin mamma till Arlanda. Jenny la sig direkt för att sova i några timmar, eftersom hon ska jobba ett nattpass i natt. Jag, Borzko, och Jimmy åt middag. Borzko och Jimmy åt varsin pizza. Jag kände mig inte speciellt hungrig efter dagens fikande, så jag åt bara ett vitlökbröd med ost.

 


Kommentarer
Postat av: Snurran

Det ser jättefint ut, var ligger landet?

2010-08-14 @ 22:42:39
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Det är oerhört fint, mycket finare än på mina kort. Sjötomt med utsikt över Mälaren. Det heter Ådö och ligger typ utanför Bro.

2010-08-14 @ 22:48:48
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Snurran

okey :-) Mysigt ser det iallafall ut!

2010-08-15 @ 16:53:55
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Ja, det var det verkligen! :-D

2010-08-15 @ 17:06:38
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0