Dagens Dagbok – Lördagen den 7 augusti 2010 – Morgonen + Förmiddagen + Eftermiddagen. (Med fyra fotografier).


I morse så larmade min mobil klockan halvsju, och jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen blev det en fika och lite nyhetsläsning i datorn. Borzko gick upp klockan åtta, och efter att han hade genomgått sina morgonbestyr, så åt vi frukost tillsammans.


Sen så satte vi igång med veckostädning. Vi dammsög, torkade golven, skurade toaletten och badrummet, torkade av på balkongen + vår inglasade entré + vår lilla uteplats, bytte lakan i alla sängar, tvättade och tumlade lakan, tvättade och tumlade kläder, med mera.


Vi var klara vid tolvtiden, och då blev det en liten lätt lunch och en fika.


Vi hade sen pratat lite om att gå på bio på eftermiddagen. Men vi kände oss slöa och slappa och bestämde oss för att bara vara hemma. Så Borzko och jag satt/la oss i varsitt hörn av vår stora hörnsoffa, med varsin bok. Jag fortsatte att läsa i ”Hittebarnet” av Katerina Janouch.


Jag klippte/filade också ner mina naglar, inför jobbet som börjar igen om drygt en vecka. Lika bra att göra det i tid, så man vänjer sig igen med att ha korta naglar.


Mina naglar efter cirka åtta veckors ledighet. :-)



Och nu är dom borta… :-(



Jag hade ju gärna varit på Sonisphere i dag. Och speciellt sett Iron Maiden, Alice Cooper, Motley Crue, och Hammerfall. Men med tanke på vädret, så är jag inte speciellt ledsen över att inte vara där. För regnet har vräkt ner här hela dagen…



Middag åt vi vid fyratiden. Och även i dag så blev det mat från Pizzeria Americana. Jag åt en pastasallad med räkor, med tillbehören vitlöksdressing och pizzadegsbröd.



Fortsatte sen att sitta och läsa i min bok, och varva med stunder vid datorn.



Kommentarer
Postat av: Johanna

Är du nöjd med din semester i år?:-) Har du haft det skönt?



Jag börjar min ikväll och kan ju lätt säga att jag är i stort behov av den:-) Underbart

2010-08-08 @ 11:17:29
URL: http://freyla.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Johanna: Ja, jag är nöjd. :-D

Härligt för dig! Själv har jag min sista vecka kvar bara.

2010-08-08 @ 11:27:13
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0