Lördagen den 18 december 2010.



I går kväll så tittade vi på Robinson, både torsdagens och fredagens avsnitt. Gick sen och la mig vid halvtolvtiden, och sov sen i åtta sköna timmar.



I morse så larmade mobilen klockan halvåtta. Gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. En fika och lite nyhetsläsning blev det sen.

Borzko gick upp vid halvniotiden, och när han var klar med sina morgonbestyr så blev det frukost, fika, och en pratstund.



Vaknade tyvärr med en sprängande huvudvärk... Har haft ont i huvudet nu nästan alla dagar den här veckan... Fortfarande ont i vänster axel också... Och jätteont i artrosen i tår, tummar, och knän... :-(

Men jag kände mig i alla fall inte lika trött i dag, som jag har gjort tidigare i veckan! Och jag kände mig inte heller lika deppad, sur, och ledsen! :-)



Borzko och jag tog efter frukosten tag i veckostädningen. Vi dammsög, torkade golven, skurade toaletten och badrummet, bytte lakan och handdukar, tvättade lakan, handdukar och kläder.

Sen vid elvatiden så lämnade jag Borzko med det som var kvar av städningen, och åkte iväg med bilen och hämtade Jimmy. Vi hade planerat att köpa julklappar till Borzko, så därför fick inte han följa med! ;-)

Var vi var, det vill jag inte skriva, för man vet ju aldrig vem som läser här! Och självklart så vill jag inte heller skriva vad vi köpte.

När vi var klara med inköpen så åkte vi till Tullinge Brädgård för att hämta Jimmys bil. Den stod kvar där sen i går. För Jimmy åkte direkt efter jobbet i går, och åt julbord med sina kollegor.

Vi åkte sen hem till Jimmy i Fagersjö en sväng, och var där en liten stund, och fixade en grej.

Efter det så åkte vi hem till mina föräldrar för att lämna över en julblomma. Egentligen hade vi tänkt att gå ut och äta på restaurang med mina föräldrar i dag. Men mamma mådde inte riktigt bra i dag, och ville inte gå ut. Så Jimmy och jag åkte dit och lämnade över en jättefin stor julgrupp som en liten god-jul-gåva och krya-på-dig-present.

Ett ärende i centrum blev också uträttat.

Sen åkte vi hem hit för lite middag. Och som så ofta, så blev det en varsin pizza från Pizzeria Americana.



Efter middagen så skjutsade Borzko hem Jimmy till Fagersjö. Han åkte även till centrum och handlade lite matvaror på Hemköp på vägen hem.

Vi satte oss sen i vardagsrummet. Borzko med sin bok. Och jag med boken och datorn.



I kväll så ska vi först titta på finalen i "Robinson", och efter det så ska vi nog se på en DVD-film. Förmodligen så blir det nog actionkomedin "Knight & Day" med Tom Cruise och Cameron Dias.

Och en hel del gott att äta och dricka blir det ju förstås också. ;-)




Kommentarer
Postat av: Camilla

Deras pizzor ser så himla goda ut! Det där är inte den du brukar ta va? Roligt att julhandla, jag har tittat på alla julfilmer som gått på tv idag :) Hoppas du mår bättre i kroppen snart, det är inte roligt att ha ont :(

GOD JUL!

2010-12-18 @ 19:44:39
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Camilla: Ja, deras pizzor är otroligt goda! Och jag tog faktiskt en ny för mig i dag! Tänk att du såg det! ;-D Den hette Quattro Formaggio. Fårost, gorgonzola, parmesanost, oliver och ruccola var det på den bland annat.



Blir säkert bättre när jag går på jullov! ;-)

GOD JUL till dig också!

2010-12-18 @ 19:54:17
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Snurran

Hoppas inte det onda beror på att du har börjat äta kött igen bara :-/

2010-12-18 @ 22:15:52
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Nej, det tror jag absolut inte. Det här började innan jag slutade att inte äta kött. Det är vädret, kylan, fukten, och att temperaturerna varierar så.

2010-12-18 @ 23:33:55
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0