Fredagen den 5 november 2010 - Dagen.


Fredag och LEDIG från jobbet! :-D Vi har ju Höstlov den här veckan i Stockholm, och det innebär att vi har det väldigt lugnt på jobbet. Så flera av oss har då passat på att ta ut komplediga dagar den här veckan. Och i dag så hade jag en kompledig dag!

Min mobil larmade klockan halvsju i morse, för jag är ju inte den som ligger och sover bort dagarna precis. Två timmars sovmorgon fick räcka för mig.

Borzko är ju alltid ledig på fredagar för tillfället. Istället för att jobba åtta timmar fem dagar i veckan, så jobbar han tio timmar fyra dagar i veckan.

Han gick upp halvåtta, och efter att vi båda två var klara med våra morgonbestyr så åt vi frukost och fikade tillsammans.

Sen så satte vi båda två igång med veckostädningen.

Vid kvart i tio sen så lämnade jag Borzko och städningen, för jag hade en tid bokad hos Fabian på frisersalongen Ma Griffe i Centrum.

Jag gjorde massor med blekta slingor, och så klippte jag håret kort. En och en halv timme tog det och niohundra kronor kostade det.

Efter det så var jag i ett annat rum på salongen, hos en tjej som jag inte vet vad hon heter, och så färgade jag ögonfransarna och ögonbrynen.  Hon noppade och vaxade även ögonbrynen lite. En halvtimme tog det och tvåhundrafemtio kronor kostade det.

Och så här såg jag ut när jag kom hem:



När jag kom hem vid strax efter tolv så hade Borzko gjort klart städningen. Vi åt då lite lätt lunch och tog en fika.

Sen så gick vi båda till Centrum, för att Borzko behövde handla kläder.

Han köpte ett par jeans, en cardigan, en pikétröja, två t-shirts, nio par kalsonger, tio par strumpor, och sex par jobbstrumpor.

H&M, Cubus, och KappAhl handlade vi i.

Och jag köpte mig ingenting.

Sist var vi på Hemköp och handlade några kassar med matvaror.

När vi kom hem igen så höll jag på och fixade och grejade med lite diverse hushållsbestyr här hemma.

Borzko åkte iväg med bilen till gör-det-själv-hallen på OKQ8 för han behövde fixa lite med några saker på bilen.

Sen när han kom hem igen så åt vi middag.

Efter det så satte vi oss båda två uppe i vardagsrummet och läste i våra böcker. Jag fortsatte i boken som jag började på i går kväll: "Geim" av Anders De La Motte.



Kommentarer
Postat av: Snurran

Skön dag, med både nytta och trevligt umgänge med Borzko ser jag - fin du blev förresten! :-) Ha en härlig fredagkväll och helg sedan!

2010-11-05 @ 17:48:03
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Ja, det har varit en mycket bra dag! Fått mycket gjort, både nytta och nöje, och umgänge! Nu blir det fredagsmys med Borzko i soffan, med böcker och sen IDOL! :-D



Tack för berömmet om frisyren!



Och en härlig kväll och helg du också! :-D



2010-11-05 @ 18:04:50
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0