Fredagen den 29 oktober 2010.


I dag blev det ytterligare en jobbig dag på jobbet... I dag var vi sex stycken som jobbade, mot nio stycken en fullsatt dag... Så alldeles självklart blev det en rätt så stressig och jobbig dag...

Jag hade ungefär samma arbetsuppgifter som tidigare i veckan. Först en stund i skalen, sen förberedande av matsalarna. Och sen var jag försteman i stora matsalen.

Alla hjälptes åt, så dagen gick ändå rätt så bra.



Åkte hem direkt efter jobbet. Borzko var hemma när jag kom hem, för han hade sin veckans lediga dag i dag. En fika och en pratstund blev det när jag kom hem.

Sen så höll jag på här hemma och fixade och grejade med en massa olika hushållsbestyr.

Vid fyratiden sen så åt vi middag.

Så småningom så satte jag mig sen i vardagsrumssoffan med datorn. Fixade räkningarna och överföringarna först. Och sen höll jag på med en massa olika saker i datorn.

Sen dukade vi fram en massa gott att äta, och så satte vi igång teven vid åttatiden för att titta och lyssna på "Idol". Sen blev det "Cirkus Möller" och så andra delen av "Idol". Och sen så ska vi titta på "Idol 2010 Eftersnack" i TV 400.



Kommentarer
Postat av: Sanna

Jay var helt klart bäst ikväll;) hoppas att han vinner allt, jag ska dit och kolla på finalen i Globen , så hoppas det står mellan Jay och Minnah:)

2010-10-30 @ 14:32:02
URL: http://saniiee.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Sanna: Ja, hittills tycker jag att Jay har varit bäst varje gång! ;-D



Kul för dig att se finalen på plats! :-D

2010-10-30 @ 18:46:51
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0