"Kommer aldrig mer igen" av Hans Koppel - 2011 - Bok



---------

Recension av boken: "Kommer aldrig mer igen" av Hans Koppel (2011) (Genre: Svensk Skönlitteratur / Roman / Kriminalroman)

---------


"GRYMT SPÄNNANDE THRILLER

Mike Zetterberg bor med sin hustru Ylva och deras dotter i en villa strax utanför Helsingborg. En fredagskväll kommer inte Ylva hem som väntat efter jobbet. Först tänker Mike att hon tar ett glas vin med sina jobbarkompis men när hon fortfarande inte kommit hem nästa morgon blir Mike förbannad, hon är väl hos den där hon var otrogen med förra året men kunde väl åtminstone ringa!? Hela dagen går utan ett ljud från Ylva och så småningom inser Mike att någonting måste ha hänt henne. När han till slut anmäler sin hustru försvunnen riktas misstankarna snart mot honom själv. Vad ingen vet är att Ylva fortfarande är i livet, och hon befinner sig bara ett stenkast från sitt eget hem.

Efter tre korta satiriska romaner har Hans Koppel skrivit en thriller med internationellt anslag och högt tempo. Sällan har begreppet bladvändare kommit mer till sin rätt. Och det är riktigt, riktigt otäckt.

Hans Koppel är den pseudonym barnbokförfattaren Petter Lidbeck använder sig av när han skriver under för vuxna.Hans Koppels böcker bör inte läsas av barn.

Det svenska deckarundret fortsätter, Kommer aldrig mer igen är redan såld till 10 länder. Filmrättigheterna såldes också direkt.
"


(Kopierat från telegramforlag.se)


---------

Det här var en otroligt bra thriller/deckare/kriminalroman. Helt klart en av dom bästa på mycket länge. Riktigt hemsk var den, så den är definitivt ingenting för känsliga. Men själv så gillar jag mycket otäcka och läskiga böcker.

Den var absolut inte förutsägbar, och spännande var den från första till sista sidan. Jag kan verkligen rekommendera boken till alla som gillar den här typen av böcker. Och jag hoppas på att författaren skriver fler och liknande böcker.

(Britt-Marie "Bim" Kullin)

---------   

Betyg: 5 av 5.  

---------

Denna bok var en recensionsbok från Telegram  Bokförlag.

Här har jag bloggat om boken tidigare.


---------  



Kommentarer
Postat av: Majsan Ekberg

Roligt att du gav denna högsta betyg,den ligger nämnligen i min "att läsa hög" på nattduksbordet=)). Köpte den först i ljudbok eftersom jag lyssnar när jag är ute på mina långturer med hunden. Men som ljudbok gillade jag inte alls den utan valde att köpa den som inbunden istället och sälja ljudboken på Tradera. Ha en skön söndag!

2011-04-04 @ 07:51:52
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Majsan Ekberg: Tala gärna om sen vad du tyckte! För jag såg på BOKTIPSET att det var väldigt blandande åsikter om den.. Den hade fått allt från ett till fem i betyg..

2011-04-04 @ 15:12:25
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Majsan Ekberg

Jag lovar att återkomma....Jag det är alltid lite olika åsikter... Just ny läser jag Nora Roberts "Förföljd av det förflutna" och tycker att den är väldigt bra,men såg att någon bara gett den en stjärna på Adlibris och tyckte att den var jätteseg. En bok som jag varmt kan rekommendera om du inte redan läst den är "Sarahs nyckel" av Tatiana de Rosnay-något av det absolut bästa jag läst=)) Kram Majsan

2011-04-04 @ 17:41:04
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Majsan Ekberg: Nora Roberts har jag läst några böcker av, men tyckte inte så jättemycket om dom. Kan egentligen inte förklara varför. Mest en känsla bara. Tycker att hon skriver lite konstigt/dåligt ibland.



"Sarahs Nyckel" har jag sett flera skriva om. Så jag ska nog skriva upp den på min lista! Tack för tipset! :-D

2011-04-04 @ 17:45:24
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Majsan Ekberg

VARSÅGOD=))Håller faktiskt med dej....Förr älskade jag Nora Roberts böcker men det har gått utför med henne....har inte läst några av hennes böcker dom senast 4-5 åren men så glömde jag avbeställa den i Bonniers bokklubb förra månaden och beslöt mej för att behålla den.Och den är faktiskt riktigt bra.

Förr läste jag dessutom alla Joy Fieldings böcker men dom verkar inte översättas till svenska längre,tyvärr.

2011-04-04 @ 17:59:59
Postat av: Majsan Ekberg

Sarahs nyckel går dessutom på bio i dom större städerna,men jag tror jag skippar den för jag är inte förtjust i franska filmer.

2011-04-04 @ 18:01:54
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Majsan Ekberg: Jag har inte läst något av Nora Roberts på flera år, men jag vet att jag tyckte så där förr.



Joy Fielding tror jag faktiskt aldrig att jag har läst någonting av. Inte vad jag kan komma ihåg nu i alla fall.

2011-04-04 @ 18:17:59
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Majsan Ekberg: Jag håller med dig. Jag brukar inte heller gilla franska filmer. Och jag har sett trailern till den när jag var på bio senast, och den lockade mig inte alls..

2011-04-04 @ 18:18:49
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0