Lördagen den 2 april 2011.


Mobilen larmade klockan halvåtta, som nästan alltid på lediga dagar. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzkos mobil larmade sen klockan halvnio, och han gick upp och genomgick sina morgonbestyr. Sen blev det frukost, fika, och en pratstund. Efter det så gick Borzko iväg till Farstahallen för att träna.

Det var grått, mulet, trist, ruggigt, tre plusgrader, och duggregn... Så jag bestämde mig för en innedag med liiiite hushållsbestyr och myyyycket bokläsning. (Tretton recensionsexemplar på tur kräver ju faktiskt en hel del lästid!) ;-D

Och så blev det. Började i boken "Nya röster ska sjunga samma sånger" av Liza Marklund. Och jag läste också ut den efter ett par timmar. Boken var mycket, mycket bra, och min recension finns redan bloggad.

Började sen på boken "Kommer aldrig mer igen" av Hans Koppel.

Borzko kom hem från gymmet vid tolvtiden, och då blev det lite lätt lunch och en fika. Sen så satte han sig också och läste i sin bok.

Vid halvtretiden så åkte Borzko iväg för att hämta upp Jimmy, som skulle med oss ut och äta på restaurang tillsammans med mina föräldrar. Men han kom hit lite tidigare för att han skulle hjälpa mig med lite saker i datorn och med min iPhone.

Han hjälpte mig, och vi fikade och pratade alla tre.

Sen vid strax före fyra så kom mina föräldrar hit, och så gick vi alla fem till restaurangen "New Castle Inn" som ligger på samma gata där vi bor.

Vi satt sen där i ungefär två och en halv timme, mellan fyra och halvsju. Trerätters blev det för oss alla fem. Jättegod mat och trevlig personal är det där.

Jag åt vitlöksfrästa scampi med pepperoni och vitlöksbröd till förrätt.



Och sen blev det bergstungafilé med kokt ris till huvudrätt. (Kommer inte ihåg vad det var för sås).



Friterad camembert till efterrätt, med tillbehören hjortronsylt, glass, vispgrädde och friterad persilja.



Mina älskade föräldrar.



Och min älskade man och son.



(Tyvärr så kunde inte min älskade dotter vara med i kväll, eftersom hon jobbade).

Vi promenerade sen hem till mamma och pappa och kramades hejdå vid deras port. Sen gick vi hem, och Borzko skjutsade sen Jimmy hem till en kompis, för han skulle vidare ut och festa.

Borzko satt sen och läste lite i sin bok. Och jag satte mig med datorn en stund.



Klockan åtta så ska vi titta och lyssna på "Körslaget". Och efter det är slut så ska vi se en dvd-film. Vi har några att välja på, och har inte bestämt film än.



Glömde skriva i går att jag hade lite otur... Jag var ju hos tandläkaren i torsdags, och slipade ner en trasig tand som inte längre går att laga, och så tog jag avtryck för att så småningom sätta dit en krona. Sen fick jag en provisorisk tand som jag skulle ha under tiden som kronan tillverkas. Men den satt inte ens i ett dygn... Tappade den i går eftermiddag på jobbet... Så nu får jag se om jag kan gå utan den... Eller om jag måste ringa till tandläkaren på måndag...



Kommentarer
Postat av: Snurran

trist med tanden, hoppas du slipper ha ont iallafall :-/

2011-04-02 @ 19:55:56
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Mimmi

Gå iväg till tandläkaren och sätt fast den må morgon! hoppas du inte använde tandtråd för det gör att man tappar provisorium, men det sa väl tandläkaren!

Hoppas du inte får ont!

2011-04-02 @ 19:58:12
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Ja, lite trist. Men det gör inte det minsta ont när jag inte äter och/eller dricker. Däremot så gör det lite ont och ilar fruktansvärt både av varmt och kallt... :-/

2011-04-02 @ 20:00:32
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Mimmi: Jag får se hur jag gör. Jag kanske kör utan om det fungerar.

Nej, jag använde inte tandtråd. (Fast det sa hon i och för sig inte någonting om).

Ja, det hoppas jag också...

2011-04-02 @ 20:01:40
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0