Måndagen den 25 april 2011.


I morse så larmade min mobil klockan halvåtta, som nästan alltid på lediga dagar. Jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen blev det förstås frukost, kaffe, och lite nyhetsläsning i datorn.

Borzko hade gått upp redan klockan fyra, och åkt iväg för att jobba i dag.

Jag höll på och fixade och grejade med lite diverse hushållsbestyr här hemma under ett par timmar. Varvade med att sitta i solen och läsa framför min franska balkong i vardagsrummet. Läste ut boken "Vargsläkte" av Caroline L Jensen. (Recension kommer måndagen den 9 maj).



Sen vid strax före elva så gick jag iväg till Centrum och till "Plainer Hair Shop".



Där gjorde jag det som jag alltid gör: blekte massor med slingor, klippte håret jättekort, färgade ögonfransar och ögonbryn, och köpte schampo och stylingprodukt. Cirka fjortonhundra kronor gick allting på.



Så här ser jag ut nu. Fast hon har stylat det lite annorlunda mot vad jag kommer att göra. Och så är jag omålad här efter färgningen.



När jag var klar så ringde jag Jimmy, som var ledig i dag, och han kom över direkt. Han hade lovat att hjälpa mig med att köra över lite prylar till en jobbarkompis. (Han har ju kombibil och mycket mer plats).

Vi åkte dit och lämnade av grejerna, och sen åkte vi hem till Farsta igen.

När vi kom hem igen så hade Borzko precis kommit hem från jobbet. Han och Jimmy gick då ner i källaren och hämtade upp lite grejer som Jimmy skulle ha hem till sig.

Sen så åkte dom båda två bort till "Wash & Drive" i Fagersjö, och tvättade av båda bilarna. (Det är ju så mycket pollen nu... Bilarna ser ju hemska ut efter bara någon dag.)

När dom kom tillbaka igen så åt vi middag. Pizza och sallad från Pizzeria Americana blev det i dag. Och vi åt den uppe på vår balkong.



Jag åt en grekisk sallad med vitlöksdressing.



Efter maten sen så stack Jimmy iväg direkt, hem till en kompis.

Borzko och jag satt kvar ute på balkongen och njöt av den underbara eftermiddagen och kvällen. Vi satt båda två och läste i våra böcker. Jag läste i "Tjärven" av John Ajvide Lindqvist.



Sen när solen försvann på balkongen, vid halvsjutiden, så gick vi in och fortsatte att läsa i vardagsrummet istället.



Klockan åtta så ska vi titta, och framförallt lyssna, på Finalen i "Körslaget". Och efter det så är det ju nästan sängdags.



En helt fantastiskt härlig påskhelg har det verkligen varit! Underbart väder! Och umgänge med familjen! Och annat trevligt såsom bokläsning, biobesök, och IKEAbesök har det också varit.

Skönt med bara en fyradagarsvecka framför sig också. Och så är det Valborg och Första Maj nästa helg. Och nu är det faktiskt bara trettiotvå arbetsdagar kvar fram till Sommarlovet! ;-D

Ser verkligen fram emot visningen på lägenheten som vi är intresserade av också. Den är på söndag den 1 maj. (Håll tummarna!) :-)




Kommentarer
Postat av: Snurran

32 dagar bara! :-D Fort går det...

2011-04-25 @ 20:15:23
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Ja, det kommer att gå jättefort nu! :-D

2011-04-25 @ 20:25:50
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0