Blogginlägg nummer TIOTUSEN! ;-D



Ja, det här är blogginlägg nummer TIOTUSEN i den här bloggen!

Jag startade den här bloggen den 3 november 2005, för 1.921 dagar sen. Det innebär att jag har bloggat 5,2 inlägg per dag i snitt under den här tiden, som är fem år och tre månader. ;-D

Visst händer det ibland att jag blir jättetrött på att blogga, och funderar på att sluta. Men allt det positiva med det, uppväger det negativa, så än kommer jag nog inte att sluta.

Vore kul att få lite kommentarer av er som har följt bloggen ett tag! Har min blogg förändrats? Till det bättre eller sämre i så fall? Eller är den likadan som den alltid har varit? Är det något som ni avskyr i bloggen? Eller kanske något som ni älskar? Saknar ni något? Eller vill ni ha bort något?

Självklart så bloggar jag mest för mig själv, och jag kommer alltid att göra det som känns rätt för mig. Men det är ändå alltid kul att få åsikter och synpunkter. Nya idéer är ju alltid roligt att få. Så kom gärna med kommentarer! :-D



Kommentarer
Postat av: Ahnna

det är din blogg och jag tycker inte vi läsare ska bestämma vad du ska skriva. Jag gillar ditt sätt att skriva om stora och små ting i vardagen. Kram Ahnna

2011-02-06 @ 17:59:45
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Ahnna: Tack Ahnna! Och jag kommer självklart alltid själv att bestämma vad jag ska blogga. Men det är alltid kul att få lite tips och synpunkter. Kul att du gillar mitt sätt att skriva i alla fall! :-D Kram!

2011-02-06 @ 18:04:01
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Birgittha Johansson

Hej Bim! Jag får verkligen hoppas att du inte slutar blogga, lika roligt att varje kväll efter hundpromenad sätta på datorn och kolla hur din dag har varit, så snälla tänk inte tanken att sluta med din härliga blogg!

kramar från Birgittha i Småland!!

2011-02-06 @ 19:24:08
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Birgittha Johansson: Hej Birgittha! Tack så jättemycket för din kommentar! Jag blir väldigt glad över den! Och jag har inga som helst planer på att sluta att blogga just nu! Kram! :-D

2011-02-06 @ 19:41:36
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Maria J

Har bara läst din blogg sedan förra sommaren. Den tillhör en av de få bloggar jag läser VARJE dag. Vet inte riktigt varför jag fastnat men det är något med det vanliga livet som tilltalar mig. Och att du alltid ger en kommentar på allt man skriver.

Gillar också att du uppdaterar bloggen varje dag med nya inlägg.

2011-02-06 @ 21:05:41
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Maria J: Tack Maria för din kommentar! Kul att du uppskattar "vanligheten" i min blogg. Och att svara på varje kommentar, det är en självklarhet för mig. (Kanske skulle ändra på det om jag typ hade lika många läsare och kommentarer som till exempel BlondinBella!) ;-D Fem inlägg i snitt per dag, det tycker jag är lagom, och så lägger jag in också in ungefär fem fotografier i snitt per dag. Foton tycker jag är väldigt viktigt i en blogg, annars blir den jobbig och tråkig att läsa.

2011-02-06 @ 21:12:49
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Viola Vamp

Jag har läst din blogg i säkert 3 ½ år och tycker att den har en suveränt bra mix av vardag, tekniska prylar, kultur och finfina fotografier. Tycker dessutom att det är otroligt strongt av dig att skriva så gott som varje dag!

Det enda negativa, i mitt tycke, är statistikinläggen, men i och med att du skriver så många och varierande inlägg är det ju bara att inte läsa dem.



Keep om blogin, you bitchy food lady! ;)



2011-02-06 @ 21:57:01
URL: http://blogg.amelia.se/violavamp
Postat av: Mikaela | Life in NYC

Oj, 10 000 det var inte illa! Jag tycker inte att din blogg har förändras så mycket (jag har läst den i nästan tre år tror jag). Vet inte riktigt varför jag följer din blogg egentligen, den bara så mysig och "vanlig". Fortsätt skriva det du känner för, det är nog alltid bäst så.

2011-02-07 @ 06:45:12
URL: http://mikaelaryden.wordpress.com/
Postat av: Sara

Jag har läst din blogg i runt två år och tycker den är härlig! Jag gillar det personliga och det vardagliga, hur vi får följa dig och din familj i era liv. Jag gillar statistiken, det är ju så du är och din person, sluta inte med den! Jag läser inte bokprylarna lika noga, men det beror på att jag inte är jätteintresserad av att läsa utanför min kurslitteratur. Det jag saknar och skulle vara roligt och läsa är statistik över hur många besökare du har, per dag, totalt antal unika osv. Eller har du en princip mot att inte avslöja hur många besökare du har? I och med att du får recensions böcker och andra prylar så borde du ha en ansenlig mängd besökare. Jag tycker om dina foton och kommer avundsjukt följa er resa till Thailand:)

2011-02-07 @ 13:30:08
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Viola Vamp: Tack kära före detta Farsta-bo! Jag är glad över att du gillar min blogg, eftersom jag gillar din! Att du inte gillar statistik-inläggen vet jag ju sedan tidigare, men själv så älskar jag ju dom! Så du får väl fortsätta att scrolla förbi dom. Hälsningar från den bitchiga mattanten! ;-D

2011-02-07 @ 16:59:20
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Mikaela | Life in NYC: "Mysig och vanlig", det tar jag som fint beröm! Kul att du fortsätter att läsa! Och jag kommer nog att fortsätta skriva ungefär som jag alltid har gjort! :-D

2011-02-07 @ 17:00:42
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Sara: Tack för din kommentar! Kul att du skriver vad du gillar och vad du inte gillar. Och att du gillar mina foton blir jag extra glad för. Vet ju inte hur mycket bloggande det blir från Thailand. Men annars så blir det i alla fall efteråt!



Vad gäller antalet läsare, så är det absolut ingen hemlighet. Förut så redogjorde jag för det varje månad. Här är mitt sista inlägg om det, för två år sen: http://bim.blogg.se/2009/march/besoksstatistik-2009-februari.html



Och antalet läsare är ungefär detsamma nu. Jag har inte räknat ut snittet, men jag skulle tro att det ligger på cirka 350 unika läsare per dag. Och tydligen räckte det för förlagen för att jag skulle få recensionsböcker. Jag hade nog trott att det skulle behövas fler läsare. Men antalet böcker jag läser per år, cirka 150, kanske bidrog också.



2011-02-07 @ 17:06:21
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Anonym

Haha.........bokförlagen skulle bara veta att jag aldrig läser dina recensioner för böcker du fått, men du det behöver du inte berätta det får vara en hemlis mellan oss ;-)

2011-02-09 @ 00:20:45
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Anonym: Hahaha! Tror inte att en mer eller mindre har någon större betydelse! ;-D

2011-02-09 @ 16:44:38
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0