Lördagen den 29 januari 2011.


Gick upp vid halvåttatiden i morse, och genomgick mina morgonbestyr. Borzko gick upp vid halvniotiden och efter att han sen var klar så åt vi frukost och fikade.

Borzko gick sen iväg till Farstahallen för att träna. Och själv så höll jag mig hemma och inne.

Jenny kom hit i går kväll och sov här hemma. Magsjuka/maginfluensa/vinterkräksjuka, ja, något av dom hade hon... I dag mådde hon bättre, men fortfarande inte riktigt bra.

Hon låg och vilade/sov större delen av dagen.

Jag höll på och fixade och grejade med diverse hushållsbestyr här hemma. Bland annat så diskade jag ur min kryddsnurra, fyllde på med nya och fräscha kryddor, och skrev nya lappar.



Jag satte mig också vid datorn en stund. Fixade månadens räkningar och överföringar bland annat.

Och så löste jag melodikrysset.



Strax före tolv så gick jag iväg till Centrum en sväng, till Biblioteket, som öppnade klockan tolv. Jag gick dit för att få en pin-kod till mitt lånekort så jag kan låna e-böcker även till min iPhone.

Så himla smart! Att kunna låna (nästan) vilka böcker som helst! Helt lagligt och gratis! Och så kunna läsa dom både i datorn och/eller i iPhonen! Bra till Thailand till exempel! Att inte behöva släpa på så många tunga böcker! ;-D



Sen vid halvtvåtiden så gick jag hem till mina föräldrar, för att hjälpa dom lite innan resten av gästerna skulle komma klockan tre, för att fira pappas åttiosjuårsdag.

Borzko skjutsade sen hem Jenny hem till Mattias. För hon kunde ju tyvärr inte komma med och fira sin morfar, eftersom hon inte visste om hon kanske fortfarande smittade. Sen hämtade Borzko upp Jimmy, som skulle med och fira.

Jag hjälpte till att förbereda allt, och sen kom dom andra vid tretiden. Tolv stycken blev vi i dag: min mamma Gun, min pappa Yngve, min moster Elsie, min man Borzko, min son Jimmy, min syster Anette, Anettes sambo Kenneth, min systerson Mathias, min systerdotter Maria, Marias fästman Patric, och min systerdotterdotter Nova. Vi saknade Jenny... och även Mattias.

Mamma och pappa bjöd på en underbart god och fin smörgåstårta.



Fyra sorters ostar, flera sorters kex, stenbitsrom, räkor, och vindruvor fanns också. Rödvin, starköl, folköl, och läsk att dricka.

Till kaffet sen blev det prinsesstårta. Och whiskey för dom som ville ha.



Mellan tre och åtta var dom flesta där. Och som vanligt så hade vi det jättetrevligt med prat och skratt.

Här kommer tolv bilder från eftermiddagen och kvällen.




Vid åttatiden sen så gick vi alla hem. Jimmy åkte iväg in till stan för att möta upp med kompisar.

När Borzko och jag kom hem så satte sig han och läste en stund. Och jag satte mig med datorn en stund.

Nu snart så ska vi nog se en dvd-film.     



Kommentarer
Postat av: Snurran

Vad lika de är i profil, Maria och Nova :-)

2011-01-29 @ 23:07:32
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Snurran: Ja, dom är jättelika! Inte bara i profil! Och Nova är en liten kopia av Maria när hon var liten! :-D Lika söta och vackra båda två! <3

2011-01-29 @ 23:12:36
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0