Tisdagen den 26 juli 2011.


En låååång arbetsdag i dag också. Över tio timmar... Gick upp klockan sex i morse, och efter dusch, iordninggörande, och frukost så åkte vi båda två upp till nya lägenheten.

Vi tog med oss flyttkartonger med kökssaker i. Jag började sen med att packa upp dom. Borzko åkte några vändor till och hämtade alla kartonger med köksgrejer i.

Och eftersom jag inte bara ville ställa upp allt hur som helst i skåpen, så tog det många timmar att få upp allt. Var tvungen att rensa bort en del också, eftersom allt inte fick plats. Det blev mest plastburkar som jag kastade.

(Kvart över nio ungefär kommer solen fram runt hörnet på huset. Sen stannar den i över tio timmar! Så härligt! Fast i dag var det inte så mycket sol.)



Mamma och Pappa kom upp en kort stund och tittade på lägenheten.

En kille från en glasfirma kom också dit. Han mätte våra trasiga fönster, och i morgon kommer han och fixar dom. Både det lilla som Borzko hade sönder ett glas i, och det stora som en av målarna hade sönder alla tre glasen i.

Borzko började också med att bygga ihop spegelgarderoben som ska stå i hallen. Men det var ett fel på den, så då tog vi en sväng till IKEA för att byta.



Köpte lite saker när vi ändå var på IKEA också. Det har jag redan bloggat om i ett tidigare inlägg.

När vi kom till Farsta igen så åt vi middag i gamla lägenheten. Mat från frysen i dag igen.

Sen så åkte vi upp en sväng till till nya lägenheten. Tog med oss lite blandade udda saker upp också. Höll på och packade upp lite och fixade lite.

Vid halvsjutiden sen så tyckte vi att det fick räcka för i dag, och då gav vi oss iväg hem. Så här såg himlen ut då.



Slängde oss i soffan när vi kom hem. Borzko läste Aftonbladet och i sin bok. Jag satt med datorn en stund.

Klockan åtta satte vi igång teven, och tittade och lyssnade på "Allsång på Skansen".



Och förmodligen så blir det väl en dvd-film lite senare. Och kanske lite gott att äta till filmen också. Tycker vi är värda det efter dagens slit! ;-D



En (1!) dag till flytt! ;-)



Kommentarer
Postat av: annebelle

Oj, redan dags! Men ni har verkligen koll och har varit så duktiga att planera och jobba. Ser fram emot bilderna sedan när ni är på plats och allt är klart! Lycka till i morgon

2011-07-26 @ 22:45:06
URL: http://annebelle.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie "Bim" Kullin

---> Annebelle: Ja, vi har faktiskt både planerat bra och jobbat bra! Vi har redan flyttat och packat upp hälften av flyttlådorna! Cirka fyrtio klara och fyrtio kvar.



Ska försöka att komma ihåg och ta mig till att fota en hel del!



Tack! Men det är på torsdag som vi flyttar! :-)



2011-07-26 @ 23:12:35
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0