Dagbok - Onsdagen den 16 november 2005

 



Jobb i dag med. I dag serverade vi två olika sorters fiskgratänger, en med örtkryddor och en med tomat, plus kokt potatis. Inget speciellt hände på jobbet i dag.



Hem direkt efter jobbet. Jimmy kom hem från skolan strax efter. Han hade fått en avi med posten om att hans dator hade kommit till Stockholm. Han hade ju beställt en Dell dator på Internet. Datorn låg hos Schenker ute i Lunda i Spånga norr om Stockholm. Men när han ringde dit så hade de inte tid att köra hit den förrän på måndag… Men eftersom Jimmy har en så snäll Mamma så satte vi oss i bilen och så fick han övningsköra sig fram och tillbaka dit så vi kunde hämta datorn själva. Mycket rusningstrafik var det tyvärr, så de tre milen dit och de tre milen hem tog drygt två timmar att köra. Men, men, Jimmy fick sin dator så han blev glad!



Kom hem vid halvsextiden. Då åt vi, plus Jenny, middag tillsammans. Sen så höll jag på och pulade och plockade och grejade och donade med allt möjligt och omöjligt här hemma. När jag tyckte att jag var klar så blev det datorn. Jimmy satt såklart och höll på med sin nya bärbara dator. Och Jenny satt vid sin nya stationära dator.



Borzko kom hem från jobbet, åt middag, och sen blev det repris för honom från i går. I dag var det Nissan-bilen som fick vinterdäcken på. Nu kan snön och halkan komma, för nu är båda bilarna rustade för vintern.



Två Betapet-matcher mot Snurran blev det i kväll, och rättvist var det, för vi vann varsin.



Här kommer två tjusiga kort på Jimmy med sin nya dator!







 





 


Kommentarer
Postat av: Natalie

Tur att inte min datanisse ser Jimmys bärbara, han skulle dreggla sönder sin bildskärm.
Kram

2005-11-17 @ 08:33:32
Postat av: Britt-Marie

Hahaha! Bäst att du inte visar min blogg för honom då! *Kram*

2005-11-17 @ 15:32:18
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Ja, du är en snäll mamma med betoning på snäll ;-)

2005-11-17 @ 17:22:25
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Britt-Marie

Tack Angela! Men du verkar också vara en snäll Mamma! En riktig Ängel! Men det kanske inte är så konstigt med tanke på ditt namn! *Kram*

2005-11-17 @ 19:18:48
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0