Dagbok - Söndagen den 20 november 2005



OBS! OBS! OBS! Eftersom jag har märkt att ni alla inte känner till detta: Om ni inte ser hela dagens blogg ända till slutet, så ladda bara om sidan med Uppdatera-knappen (två gröna pilar), så kommer hela bloggen fram!



Mobilen ringde klockan sju som vanligt alla lediga dagar. Upp och duschade och gjorde mig i ordning. Borzko gick upp vid halvåtta och Jimmy vid åttatiden. Jenny var ju kvar hos Viktor där hon sov i natt. Vi tre hemmavarande åt frukost vid halvniotiden. Sen vid kvart över nio så stack Borzko och Jimmy iväg med lastbilen. Först så körde Borzko Jimmy till jobbet på McDonalds i Västberga där han skulle jobba mellan 10.00-18.00 i dag. Sen så åkte Borzko vidare hem till sin Mamma i Hallunda. Han skulle följa med henne för att hon skulle köpa ett nytt kylskåp. Själv så gav jag mig ut på promenad klockan kvart över nio. Jag gick vägen längs tunnelbanelinjen in mot stan. Gick förbi Globen på vägen. (Och tog då detta kort)


 
Promenaden från Farsta till T-Centralen tog i dag ganska så exakt två timmar. Först var det molnigt men sen så tittade solen fram. Men lite kyligt och blåsigt var det. Fast det är ju ändå så skönt att promenera bara man kommer igång. Och så klart med skön musik i mp3-spelaren i mobilen! Jenny kom från Viktor på Lidingö och mötte upp med mig vid T-Centralen vid kvart över elva. (Åhléns i City)



 
Först så gick vi och fikade. Jag drack en god Caffe Latte Choko. Satt och pratade och myste en stund på caféet. Sen så gick vi runt på stan en stund och kollade och även shoppade lite. (Så här såg jag ut i dag i kylan)



 
Jag köpte mig två billiga toppar på H&M, en svart och en vit. Jenny handlade också lite grejer. Kollade lite på advents- och julpynt också. (Två kort från Gallerian)






Sen så åkte vi hem med tunnelbanan. Stegräknaren var med i dag och den visade följande efter promenaden in till stan och sen shoppingrundan i stan.

19.207 steg
16.32 kilometer
582 förbrukade kalorier
2.47.26 effektiv gångtid
 

När vi kom hem så hämtade vi bara bilen och så åkte vi iväg till shoppingcentrat ute i Länna. Där var vi och shoppade på EKO, Rusta och Jysk. Vi köpte massor med olika advents- och julpynt. Fikade där också. (Jenny kollade på glitter också)

 


 
Eftersom vi inte hittade riktigt allt det vi ville ha så åkte vi sen en sväng till BEA i Svedmyra. Köpte även där lite advents- och julpynt. Kom hem sen vid halvfemtiden. Borzko hade kommit hem då från sin Mamma. Åt middag vid femtiden. I dag blev det bara rester från fredagen och lördagen. Efter middagen så fixade Jenny i ordning kransen som vi köpte för att hänga på ytterdörren. (Och då tog jag detta kort)



 
Och inte kunde vi låta bli att hänga upp kransen redan i dag heller… Fuskade lite med den, men resten som vi handlade får vänta till nästa helg! (Kort på kransen)



 
På kvällen blev det slappande som vanligt för oss alla fyra. Borzko tittade på teve, sport som vanligt förstås! Jimmy, Jenny och jag satt vid våra datorer som vanligt förstås! Ingen teve för mig i kväll heller. Jo förresten, Parlamentet tittade jag ju på! Det är nog det enda teveprogrammet som jag följer just nu. Är i en anti-teve-period just nu. Ser i princip ingenting på teve för tillfället, bara typ någon nerladdad film ibland.

Jaha, så är det då måndag i morgon igen… Och jobb igen… Men det har varit en bra helg för mig tycker jag. Fast det är väl i och för sig de flesta helgerna. Och nästa helg så är det Första Advent! Jättemysigt! Så härligt att få adventspynta med allt fint som lyser upp överallt! Jag ser fram emot att få fotografera allt fint som jag har köpt och lägga in här i bloggen! Hoppas att ni andra också har haft en bra helg. Kram på er!


 

Kommentarer
Postat av: Jenny Kullin

tack för idag Mamma

2005-11-20 @ 21:39:00
Postat av: Britt-Marie

*Ler glatt* Tack det samma min lilla stora Tufsan! *Kram*

2005-11-20 @ 21:40:56
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Britt-Marie

*Flinar* Och så glömde jag ju att skriva att jag spelade en Betapet-match mot Snurran i kväll, och den vann (tyvärr) hon.

2005-11-20 @ 21:47:54
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0