Dagbok - Söndagen den 27 november 2005

 



Vaknade och gick upp vid sjutiden. Duschade och gjorde mig i ordning. Och sen så blev det gröt och fika till frukost. Borzko hade gått upp redan klockan sex för att åka ner till Dreamhack i Elmia i Jönköping. Jag höll på och fixade lite här hemma och sen så gick jag ut på en promenad vid tiotiden.

Det blev bara en promenad på ungefär en timme i dag. Gick runt lite överallt här i Farsta. Inte speciellt skönt ute… Grått, runt nollan, lite blåsigt… Men ändå skönt att komma ut en stund. Det var min första och enda motion den här veckan! Riktigt dålig vecka om man ser till motionen… Men, men, det blir så ibland.

Gick till Centrum sen och var på Konsum och handlade lite kompletteringar till Advents-middagen och Advents-fikat i dag. Hemma vid halvtolvtiden igen. Satt vid datorn en stund då. Löste Melodikrysset via Internet bland annat. Sen så höll jag på och pulade, fixade, grejade och plockade med allt möjligt här hemma.

Sen vid ettiden så kom Borzko tillbaka från Jönköping tillsammans med Jenny. Härligt att ha henne hemma igen! Och vid tretiden kom Jimmy hem igen som hade åkt tillbaka tillsammans med Kristian och hans Pappa. Härligt att honom hemma igen också!

Uppackning blev det sen för de hemvändande ungdomarna. Själv så höll jag på och förberedde lite till middagen och fikat. Borzko tog av takboxen på Volvon. Skönt att slippa åka omkring med den!

Viktor kom hit vid halvfemtiden, och då åt vi allihopa middag. Vi åt stekt nötköttsbiff, pommes frites, rödlökskeso, vitlöksfraiche, ärtor, isbergssallad, paprika. Mycket gott var det! Satt länge och åt och pratade.

Efter bortplockning och bortstädning av middagen så blev det lite olika för alla. Jenny och Viktor var på Jennys rum. Jimmy och jag satt vid köksbordet med våra bärbara datorer. Höll på och laddade ner lite musik och film, och brände några skivor. Borzko åkte iväg och tvättade av Volvon.

Sen vid halvniotiden så blev det adventsfika i vardagsrummet medan vi tittade på Parlamentet på teve. Vi åt och drack: kaffe, thé, glögg, julmust, mandel, russin, mjuk pepparkaka, två sorters hårda pepparkakor, tre sorters lussebullar. Mycket gott var det också! Satt och pratade och hade det mysigt också.

Viktor åkte hem vid tiotiden. Jag ska bara uppdatera min blogg nu och lägga in några kort, och sen är det dags att börja förbereda sig för sängen och för morgondagen…

Hoppas att ni alla har haft en trevlig första advents-helg.




 





 



 

Kommentarer
Postat av: Angela

Det ser mysigt ut! Härligt att "ungarna" är back to basic ;-) *Kram*

2005-11-27 @ 22:17:49
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Natalie

Mjuk pepparkaka... mums....
Kramis

2005-11-28 @ 08:53:49
Postat av: Britt-Marie

----> Angela: Ja, det var mysigt! Och framförallt härligt att ungdomarna är hemma igen! *Kram*

2005-11-28 @ 19:18:28
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Britt-Marie

----> Natalie: Ja, det var mumsigt! Men den var inte hembakad... Den var från Willys! *Kram*

2005-11-28 @ 19:19:47
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0