Dagbok – Måndagen den 13 mars 2006


 
 

Måndag och jobb i dag igen som vanligt… Den här veckan så är jag först i skalen, och sen så är jag försteman i stora matsalen. Fulltalig personalstyrka var vi i dag. Vi serverade kokt kycklingkorv med kokta fullkornsmakaroner. Vi hade även potatisgratäng som rest sedan i fredags. Allt flöt på bara bra i dag, inget speciellt hände på jobbet.
 

Hem direkt efter jobbet. Hämtade bara upp Jimmy och sen så gick vi ut på en promenad. Vi gick Hökarängsvarvet runt i ganska så exakt en timme. Skönt med en promenad! Det var nog nästan två veckor sen… Soligt och fint, men lite kallt och blåsigt.
 

Jimmy gick och köpte sig en pizza från vår lokal pizzeria och åt middag vid fyratiden. Sen så åkte han till jobbet, han skulle jobba mellan 17.00 och 23.00 i dag. Jenny kom hem från skolan vid fyratiden. Strax före fem så gick hon och jag iväg till Centrum.
 

Vi gick till Café di Corno där vi åt middag. (Se fotografi i föregående inlägg). Vi åt varsin Focaccia med grönsaker och dricka till. Sen gick vi en runda i Centrum. Jag handlade en ny liten klocka till badrummet plus tre stycken deoderantparfymer. Jenny handlade också lite. Sen gick vi runt och kollade lite på vårkläder och vårskor, men det är ju inget roligt att handla något när det är så dj*vla mycket snö kvar och så dj*vla kallt ute… Man vill ju kunna ha grejerna man handlar på en gång!
 

Vi kom hem igen vid sjutiden. Borzko kom hem från jobbet ungefär samtidigt. Han åt middag, duschade, och sen blev det sport på teven för hans del. Själv så satt jag mest med min dator i knäet också. Jenny satt också mest vid datorn. Slötittade lite på teve gjorde vi också. Kanal 5 blev det i kväll.
 

Och titta gärna in i Jennys Blogg och gratulera henne på 16-årsdagen i dag!
 

 


Kommentarer
Postat av: Angela

Det var duktigt av dig att gå ut i den här kylan. Själv har jag bara tagit 4 547 "riktiga" steg i dag, resten är omräknat från motionscykel.

2006-03-13 @ 21:54:16
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

Ja, i går var det skönt att promenera i solen. I dag har det småsnöat och varit grått och murrigt... Ingen promenad i dag...

2006-03-14 @ 19:12:42
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0