Dagbok – Måndagen den 27 mars 2006


 
 

Jobbade förstås som vanligt i dag igen. Fulltalig personalstyrka var vi i dag. Den här veckan så är jag först i skalen och sen i lilla matsalen. I dag serverade vi kalkonkorv med ost- och ajvarsås och kokt ris. Inget speciellt hände på jobbet i dag.
 

Hem direkt efter jobbet. Jimmy var hemma när jag kom hem. Vi tog en sväng till Centrum, och för en gångs skull tog vi med bilen, för vi skulle handla en hel del tungt på systemet. Det blev en platta starköl och sex flaskor rödvin. Sen så åt vi middag redan vid fyratiden.
 

Efter middagen så åkte Jimmy iväg hem till sin kompis Jimi i Hagsätra tillsammans med sin kompis Kristian. Jenny åkte direkt från skolan in till stan för att möta upp med sin pojkvän Robin. Sen så åkte hon hem till Robin och åt middag och tillbringade kvällen där.
 

Jag höll på och fixade med allt möjligt här hemma som vanligt. Sen så småningom så blev det kökssoffan med lilla bärbara datorn i knäet. Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden. Middag, dusch och sen sport på teve blev det för honom. Jag höll på med allt möjligt i datorn samtidigt som jag slötittade lite på teve: ”Big Brother” och ”Outsiders” blev det.
 

Jenny kom hem från Robin vid niotiden. Då blev det en fika och en pratstund med henne. Nu blir det en datorstund till innan det är dags för sängen.
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0