Dagbok – Onsdagen den 15 mars 2006


 

Jobbade förstås som vanligt i dag också. Fulltalig styrka var vi i dag med. Vi serverade köttgryta med ris i dag. Hade även lite rester som vi också serverade. Inget speciellt hände på jobbet i dag, allt flöt på bara bra.

Hem direkt efter jobbet. Jimmy var hemma när jag kom hem. Jenny åkte till stan direkt efter skolan tillsammans med Zina och Vanja. Höll på och fixade lite här hemma. Sen så gick Jimmy och jag en sväng till Centrum. Handlade lite mat på Konsum bara och sen så gick vi hem igen.

Sen så lagade Jimmy och jag middag tillsammans. Vi gjorde fläskpannkaka. Lite grönsaker vid sidan om förstås också. Jenny kom hem från stan vid femtiden och då åt vi tre middag tillsammans. Fläskpannkakan blev supergod, och det var kul att laga middag tillsammans med Jimmy.




Efter middagen sen så åkte Jimmy iväg hem till sin kompis Kristian i Hagsätra. Sen så skulle han åka direkt till jobbet på McDonalds för att jobba ett nattpass mellan 22.00 och 07.00. Jenny satt mest på sitt rum vid datorn på kvällen. Borzko kom hem från jobbet vid halvåttatiden. Hans kväll blev: middag, dusch och sen sport på teven.


Jag satt större delen av kvällen i kökssoffan med min lilla bärbara dator i knäet. Höll på med allt möjligt som vanligt.


Och jag glömde ju berätta i går att Jimmy var iväg och köpte biljetter till Iron Maiden som jag hade fått presentkort på i födelsedagspresent. Nu har jag tre konserter att se fram emot: Rolling Stones, Guns N Roses och Iron Maiden. Plus musikalen Mamma Mia. Härligt!


Jennys Blogg





Kommentarer
Postat av: Angela

Mums, det ser jättegott! Nu blev jag hungrig...

2006-03-15 @ 22:22:33
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

Tack! Och det var faktiskt jättegott! Men du hade nog inte velat äta den... för du äter väl inte fläskkött och nötkött!?

2006-03-16 @ 14:22:04
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Inte numera men jag har ju varit ganska "normal" för cirka 20 år sedan eller så innan jag slutade att äta kött. Fläskpannkaka var en av favvisarna på den tiden ;-0

2006-03-16 @ 20:20:02
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

Man borde väl i och för sig kunna ha i quorn eller bonesto eller nåt istället för fläsk!?

2006-03-16 @ 20:44:23
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0