Dagbok – Onsdagen den 29 mars 2006


 

Jobb i dag med precis som vanligt. I dag serverade vi gulaschsoppa, mjukt bröd (fullkornspolarkakor), och pålägg (ost och skinka). Inget speciellt hände på jobbet i dag.


Klockan halvtvå så hade vi APT (ArbetsPlatsTräff) med vår chef, intendenten Agneta och skolsekreteraren Lena. Fyllde i en enkät om vår arbetssituation och sen pratade vi om en massa andra saker. Strax efter halvtre så var mötet slut.


Bytte om och väntade en stund, och sen så gick jag bort till datorsalen vid tretiden. Var sen med på en datorkurs i ”Publisher”. Magnus höll i kursen och vi var cirka sex stycken som var med. Kul var det, och jag lärde mig en hel del. Vi ska ha en uppföljning sen ett par veckor efter påsklovet.


Kom hem strax före fem. Jimmy, Jenny och Jennys pojkvän Robin hade då middagen klar. De serverade köttbullar, fullkornsmakaroner, isbergssallad, vitlöksviktväktarfraiche, rödlökskeso och gurka. Jättegott var det, och trevligt att komma hem till dukat bord! *Tack ska ni ha!*


Efter middagen så praktiserade jag det som jag hade lärt mig på kursen. Gjorde den kommande nya matsedeln i Publisher med text och bilder. Det gick bra och var roligt. Så här blev resultatet:

Borzko kom hem från jobbet vid halvåttatiden. Middag, dusch, och sen sport på teve blev det för honom. Jimmy satt vid datorn, och sen så stack han iväg till jobbet strax efter nio för ett nattpass på McDonalds mellan 22.00-07.00. Jenny och Robin var mest på Jennys rum. Och jag satt i köket med datorn och slappade. 


 

Kommentarer
Postat av: Angela

Mums, det ser gott ut och duktig är du också!

2006-03-29 @ 23:33:14
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Christina

Den matsedeln ser fin och god ut

2006-03-30 @ 13:29:28
URL: http://bjorkhaga.blogspot.com
Postat av: Bim

---> Angela: Tack ska du ha! Det är god mat i vår skola! Och liiiite duktig på datorer är jag kanske! ;-)

2006-03-30 @ 17:48:27
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Christina: Kul att du kikade in och kommenterade. Och tack för berömmet!

2006-03-30 @ 17:49:32
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Och därtill färdig middag serverad när du kom hem. Du är en riktig lyxmamma med så goa ungar!

2006-03-30 @ 17:53:32
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Hihihi! Ja, lyxmamma va!? Händer typ en gång om året att ungarna lagar mat! ;-) Men goa är de i alla fall! :-)

2006-03-30 @ 17:59:28
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0