Dagbok – Söndagen den 12 mars 2006


 
 

Mobilen larmade klockan sju i morse. Gick upp och duschade, gjorde mig i ordning och åt frukost. Borzko gick upp vid åttatiden. Han duschade, gjorde sig i ordning och åt frukost. När han var färdig så gick han till Farstahallen för att träna. Själv så satte jag i gång med att hålla på här hemma. Jimmy gick sen upp vid tiotiden. Han gjorde sig i ordning och åt frukost och sen så åkte han iväg för att jobba på McDonalds mellan 12.00-20.45 i dag. Jenny vaknade vid halvtolvtiden och då hon åt frukost så åt jag lunch.
 

Borzko kom hem från gymmet vid tolvtiden. Efter att han hade ätit lunch så satte han också igång med att hålla på här hemma. Han fixade med dörren till vår inglasning på balkongen på nedre plan. Han fixade en skena som dörren ska gå i, och satte upp två stycken handtag. Sen så höll han på med lite annat här hemma.
 

Jenny hade en slappardag. Hon bara tog det lugnt hela dagen, satt mest vid datorn, och så såg hon på film. Själv så höll jag på och fixade, pulade, grejade, plockade och donade med allt möjligt och omöjligt här hemma. Varvade med lite datorstunder också. Middag åt vi sen vid femtiden. Blev bara lite rester och blandat från kyl och frys i dag.
 

(Jag borde väl ha gått på en promenad i dag… Men jag är fortfarande så vinterdeppig… Orkar inte med denna kyla och all snö längre… Fast det var sol till och från i dag så gick jag ändå inte ut på någon promenad… Har inte motionerat någonting alls på hela veckan… Nu får det ta och bli lite vår snart… Så jag kan rycka upp mig lite…)
 

På kvällen blev det mycket tevetittande. Först så tittade vi så klart på ”Melodifestivalen – Andra Chansen”. Jag blev lite besviken på att Roger Pontare med ”Silverland” inte kom med till Finalen i Globen… Sen så tittade vi på ”Parlamentet” och på ”Big Brother Live”. Spelade två Betapet-matcher mot Snurran, jag förlorade båda… Jimmy kom hem från jobbet strax efter nio.
 

Och i morgon är det tyvärr måndag igen… Och enligt Aftonbladets Väder ska det bli sexton minus i morgon bitti… Just nu är det åtta minus… JAG VILL HA VÅR NU !!
 

 


Kommentarer
Postat av: Angela

Tror du att det skulle hjälpa om vi lämnade in en protest till regeringen - om vädret alltså ;-)

2006-03-12 @ 22:50:51
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

*Suckar* Förmodligen inte...

2006-03-13 @ 19:28:53
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0