Dagbok – Tisdagen den 14 mars 2006


 
 

Jobbade förstås som vanligt i dag också. Fulltalig styrka var vi. I dag serverade vi fiskgratäng med potatismos. Inget speciellt hände på jobbet i dag, allt flöt på bara bra. Snälla Jessica på Fritids hade bakat en sockerkaka till oss i dag som vi avnjöt till eftermiddagsfikat.
 

Hem direkt efter jobbet. Jenny åkte hem med mig i bilen i dag. Jimmy var hemma när vi kom hem. Höll på och fixade lite hemma och sen så gick Jimmy och jag till Centrum. Jimmy var och handlade lite på Clas Olsson först, och sen så kom han bort till mig där jag satt och väntade på min tur hos min optiker hos Syn-Optik.
 

Vi gjorde lite ändringar sedan jag var där för tio dagar sedan. Vi ändrade lite på styrkan på mina progressiva linser, och så beställde jag månadslinser för ett halvår. Sen så bestämde jag mig för att för första gången prova progressiva glasögon och beställde ett par sådana, med de bågarna som jag hade tänkt ha till läsglasögon. Sen så beställde jag också ett par vanliga läsglasögon. Och så beställde jag också ett par solglas att hänga på mina progressiva glasögon. Mycket, mycket pengar kommer det bli att betala när jag ska hämta ut alltihopa…
 

Hemma igen vid femtiden. Då åt vi middag alla tre. Sen så stack Jenny iväg till Skärholmen till sin dansträning. Själv så gav jag mig iväg till Centrum igen, den här gången till Folktandvården till tandhygienisten. Första gången någonsin som jag var hos en tandhygienist. Hon tog bort tandsten och så mätte hon mina tandfickor och så fick jag en massa råd om hur jag ska sköta mina tänder för att slippa tandlossning, tandfickor och nakna tandhalsar som börjar att komma.
 

Hem sen igen. Höll på och fixade lite här hemma och sen så blev det kökssoffan och min lilla bärbara dator i knäet. Jimmy satt också i köket med sin bärbara dator. Kollade först på Big Brother och sen så kollade vi på program på Discovery Channel resten av kvällen. Borzko kom hem från jobbet vid åttatiden. Middag, dusch och teve blev det för honom. Jenny kom hem från sin dansträning vid niotiden. Dator och teve blev det för henne.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0