Dagbok – Torsdagen den 23 mars 2006


Jobbade förstås som vanligt i dag också. Vi var fulltalig personalstyrka i dag med. I dag serverade vi korv stroganoff och ris. Inget speciellt hände på jobbet i dag, allt flöt på bara bra. Nadja bjöd på blåbärstårta till eftermiddagskaffet i dag.

 
Hem direkt efter jobbet. Och eftersom det var torsdag så blev det städning. Jimmy var hemma och han och jag satte igång direkt. Jenny tog sin del sen senare när hon kom från skolan. Vi hjälptes åt med att: dammsuga, torka golven, skura toaletten och badrummet, byta och tvätta handdukarna, stryka en stor hög med kläder, putsa speglar och glasytor, och damma.

 
Jimmy åkte sen iväg för att jobba ett kvällspass på McDonalds mellan 17.00 och 01.00. Jenny och jag gick iväg till Centrum. Först var vi i Farsta Tobak och hämtade ut biljetter på ATG. Jag hade beställt biljetter till Rock-Musikalen ”RENT” som har nypremiär i höst. Vi fyra i familjen ska gå och se den lördagen den 23 september.

 
Sen så var vi i den nyöppnade affären Lagerhaus och kollade runt lite. Efter det så var vi på Bokia och köpte fyra stycken pocketböcker. Och slutligen så gick vi till Sol-Akuten och solade i en kvart var. Det var min sjunde gång i år.

 
Hemma igen vid sjutiden. Då blev det kökssoffan och bärbara datorn som gällde. Lite slötittande på teve blev det också. Tre Betapet-matcher (Alfapeth/Scrabble) över Internet mot Snurran blev det också. Det blev 2-1 till mig. Borzko kom hem från jobbet vid halvåttatiden.

 
Och i morgon är det fredag!

 

Kommentarer
Postat av: Snurran

...redan i tisdags solade du för sjunde gången, men den åttonde var väl inte fel den heller antar jag?, Kram

2006-03-23 @ 22:42:56
Postat av: Pia

Seriöst. Vi bryr oss inte när han idioten Jimmy åker till McDonalds och vad du gör på jobbet. och vem fan är Borzko? En hund. Snälla sluta skriv. Du tar bara plats på internet.

tack på förhand.

2006-03-23 @ 22:53:58
Postat av: Felix

Skulle snarare säga att det är du Pia som tar upp plats på internet genom att skriva onödiga kommentarer på en blogg som du självmant gått in på och som ingen heller tvingar dig att läsa.
Låt oss därför slippa dessa påhopp och sluta läs bloggen helt enkelt om du inte gillar den.
Finns många många läsare som uppskattar denna blogg och följer den dagligen.

Som bim brukar säga "Smaken är som baken-delad"
Men som sagt, låt oss slippa dessa nedsättande kommentarer.

2006-03-24 @ 01:12:24
Postat av: Pia

Vi lever i ett fritt land som tur är, därför har jag rättigheterna att säga och tycka vad jag vill. Irriterar jag mig på Bims blogg så tycker jag att du ska acceptera det. Nu får du ursäkta mig , men jag har ett liv ifrånn sett andra Felix. Lev livet.

2006-03-24 @ 14:54:06
Postat av: Felix

Ja, men samma sak gäller ju för bims blogg eller hur?
Om det är ett fritt land så har ju hon rätt att skriva om vad hon vill utan att folk som du uppmanar henne att sluta skriva..

2006-03-24 @ 15:14:35
Postat av: Bim

---> Snurran: Hahaha! Ja, du har så rätt du! Visst var det den åttonde gången! Jag har dålig koll tydligen! ;-)

2006-03-24 @ 18:22:55
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Felix: Tack för dina snälla och stöttande kommentarer! Du skriver bra, och har samma tankar och värderingar som jag!

2006-03-24 @ 18:26:26
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Pia (eller vad du nu heter...): Ja, du... vad svarar man på dina kommentarer... Jag förstår ju bara inte varför man läser min blogg om man tycker så illa om den... Jag hamnar också i bloggar ibland som jag tycker är dåliga, tråkiga eller på något annat sätt inte tilltalar mig. Men vad gör jag då!? Jo, jag går därifrån utan att kommentera och jag går aldrig dit igen! Så enkelt är det faktiskt! Skulle aldrig hetsa upp mig så för någons blogg som du gör! Jag är fullt medveten om att min blogg säkerligen kan vara tråkig i mångas ögon. Men jag skriver den till största del för mig själv! Och i en liten del för nära släktingar och vänner! Och i en jätteliten del för övriga! Runt 60 personer läser mig i alla fall varje dag och det tycker jag är jättekul. Och jag tror ju i och för sig inte att Internet blir så fullt för att jag skriver... ;-) Jag önskar dig i alla ett fortsatt trevligt liv! Och hoppas att du hittar roligare bloggar att läsa! Så du slipper bli så irriterad i fortsättningen! :-)

2006-03-24 @ 18:37:32
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: V

Det är rätt Bim, ta kritik med ett leende :)

2006-03-24 @ 19:58:36
Postat av: Bim

---> V: Ja, vad kan man annat göra!? ;-)

2006-03-24 @ 20:00:10
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Konstigt att "Pia" inte skaffar en egen blogg och visar oss andra hur det ska gå till - jag spricker av nyfikenhet..Eller kanske "Pia" inte vågar skylta med sin egna blogg på denna sida...?
Stå på dig Bim, jag vill gärna läsa vad du har haft för dig!

2006-03-24 @ 22:15:33
Postat av: Bim

---> Snurran: Jag håller absolut med dig! Det vore roligt att läsa "Pias" blogg. Och tack så mycket ska du ha för ditt stöd! *Kram*

2006-03-24 @ 22:18:29
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anna

Jag gillar oxå din blogg, läser den varje dag. Det bästa är att se allt gott ni lagar i skolan, man längtar tillbaks :-). Hemma är det inte så mycket variation på maten, fast det törs jag inte påpeka för sambon för då får jag laga mat själv och det tycker ju jag är dötrist, man får lixom hålla tillgodo med köttbullar, fiskpinnar, blodpudding och falukorv varje vecka året om *skratt*

2006-03-24 @ 22:51:04
URL: http://www.annakarlsson.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anna: Hej Anna! Kul att du skrev en kommentar! Och kul att se att du gillar min blogg! Och vi har faktiskt himla bra mat i skolan! Jag var inne lite på din blogg och kikade också. Och även på din hemsida. Kul listor du har på sedda filmer och lästa böcker! De ska jag titta lite närmare på någon dag! Ha en fortsatt trevlig helg!

2006-03-24 @ 23:51:24
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Pia

Det e ju bara 35+ åringar som läser din blogg ändå. Hela du är ett stort skämt. Och jag om nån ska inte behöva bevisa hur intressant mitt liv o skriva det i en blogg. har så mycket mer att göra, i detta fallet råkade jag komma hit av ett misstag, MISSTAG ! och jag ångrar det mycket, men jag tycker samtidigt att du ska kunna ta kritik o inte bara strida emot. Men lev gott med light produkter och grovtbröd som de flesta 45+ åringar brukar göra ;)

2006-03-25 @ 00:16:09
Postat av: Bim

---> Hej igen "Pia"! Tänk att min blogg ändå är så pass intressant så du återigen är här och läser och kommenterar! ;-) Kul att du tycker att jag är ett skämt! Då är jag i alla fall en rolig person då! :-) Och jag bryr mig faktiskt inte om åldern på de personer som läser min blogg! Alla är välkomna! Men att det mest är "äldre" som läser är väl kanske inte så konstigt eftersom jag själv är 45 år. Och jag gillar faktiskt lightprodukter! Däremot inte grovt bröd, utan jag äter knäckebröd! ;-) Vill man vara smal i min ålder så får man faktiskt kämpa! Och det är det värt! Tänker inte sänka mig till din nivå och komma med påhopp. Så jag önskar dig en fortsatt trevlig helg och hoppas att du kommer att få vara lite gladare i fortsättningen och inte så arg och irriterad! ;-)

2006-03-25 @ 08:45:34
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Hedgehog-Sara

bim: I love hur du hanterar dumskallar - du är en förebild när det gäller det!!! kram pårej =)

2006-03-25 @ 09:42:22
URL: http://hedgehog.webblogg.se
Postat av: Bim

---> Hedgehog-Sara: Hej Sara! Tack för din jättegulliga kommentar! Jag blev så glad när jag läste den! För du är en förebild för mig när det gäller mycket! Du verkar vara en sån bra människa, både i ditt jobb och privat! Kram på dej också! :-)

2006-03-25 @ 15:55:41
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Hedgehog-Sara

nu gör du mig helt generad ;) men tack!

2006-03-25 @ 16:06:54
URL: http://hedgehog.webblogg.se
Postat av: Bim

Hihihi! Du behöver inte tacka! Jag är bara ärlig! ;-)

2006-03-25 @ 16:09:09
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0