Fredagen den 20 oktober 2006

Jobbade…


 

Åkte hem direkt efter jobbet. Kom hem vid halvtretiden. Och precis som vanligt så höll jag sen på här hemma på eftermiddagen och fixade med lite allt möjligt. Satt lite vid datorn en stund också.


 

Vid fyratiden åkte jag iväg och hämtade upp Jimmy på hans jobb på McDonalds i Västberga. Han hade åkt dit en sväng efter sin avslutning på kursen som han har gått på hela veckan på huvudkontoret i Skärholmen.


 

Borzko kom hem strax efter fem från jobbet. Jenny kom hem strax efter halvsex från skolan. För en gångs skull så åt vi middag tillsammans alla fyra. Det var trevligt att göra det och att sitta och prata allesammans.


 

Sen så stack både Jimmy och Jenny iväg, fast åt olika håll. Jimmy tog bilen och åkte hem till sin kompis Kristian i Hagsätra. Jenny åkte först till en klasskompis och mötte upp med flera andra där. Efter det, och efter att Robin hade spelat innebandymatch, så möttes hos och Robin upp, och hon ska sova hos honom i natt.


 

Borzko och jag satte oss i vardagsrummet vid åttatiden och tittade på ”Idol”. Alla åtta var suveränt bra i kväll tycker jag. Jag ringde inte på någon, men om jag hade ringt så hade jag nog gjort det på Marcus som senast. Ville inte att någon skulle åka ut, men nån måste ju, och det blev ju Snäckan.


 

Borzko la sig för att sova efter Idol, han ska upp tidigt i morgon bitti, för han ska jobba extra i morgon. Jag satte mig med datorn i knäet efter Idol. Ska läsa lite bloggar och nyheter nu, och sen så byter jag nog ut datorn mot min bok.


Kommentarer
Postat av: maria

vad jobbar du med :)

2006-10-21 @ 14:59:54
Postat av: Bim

---> Maria: Jag jobbar som Mattant i Hagsätraskolan.

2006-10-21 @ 23:30:31
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0