Fredagen den 6 oktober 2006

Jobbade…


 

Åkte hem direkt efter jobbet. Höll först på och fixade lite här hemma som vanligt. Sen så gick jag en sväng till Centrum. Handlade chips och godis på HemKöp som jag skulle ha med mig till kvällen. Och så handlade jag två stycken blommor på Torget som jag också skulle ha med mig till kvällen.


 

Väl hemma igen så höll jag återigen på och fixade lite. Sen klockan fyra så vaknade Jimmy och gick upp. Då åt vi två middag tillsammans. Efter det så duschade han och gjorde sig i ordning. Borzko kom hem från jobbet redan vid femtiden i dag. Dusch och middag blev det också för honom.


 

Jenny slutade klockan fem i skolan vid Skanstull i dag. Sen så gick hon direkt till 7-Eleven på Götgatsbacken vid Slussen för att jobba mellan fem och åtta. Och efter det så gick hon direkt hem till Robin vid Medborgarplatsen för att vara där på kvällen och också sova där.


 

Jimmy stack iväg vid femtiden. Först så skulle han hem till sin kompis Kristian i Hagsätra i ett par timmar. Och sen så skulle han jobba ännu ett nattpass på McDonalds i Västberga mellan nio och sju.


 

Jag åkte iväg vid halvsextiden. Först så hämtade jag upp Mita. Sen så åkte vi och mötte upp med Snurran och Yvonne utanför Monica. Vi fem jobbarkompisar hade vår tredje Pokerkväll. Två gånger har vi varit hos Yvonne i Rågsved, och nu blev det första gången hos Monica i Huddinge. Vi gav Monica två blommor som en liten inflyttningspresent eftersom det var första gången som vi var hos henne sen hon flyttade dit.


 

Först så satt vi bara och pratade en bra stund. Sen så spelade vi ett parti Texas Hold Em. Jag kom tvåa, och Mita vann. Sen så åt vi ost och kex. Och efter det så var det meningen att vi skulle spela ett parti till, men det blev så att vi bara satt och pratade istället. Chips och godis åt vi också. Alla drack lite olika, jag höll mig till MiniMer.


 
Till slut blev alla trötta och ville hem. Jag körde hem Mita först i Huddinge, sen Yvonne till Rågsved, och sen så åkte jag hem till Farsta. Snurran hade egen bil. Jag kom hem vid tolvtiden. Borzko hade gått och lagt sig när jag kom hem. Jag satte mig en stund vid datorn innan det var sängdags. 

Kommentarer
Postat av: Snurran

Jasså, ni gav upp strax efter mig alltså! Det var en riktigt trevlig kväll iallafall - det får vi göra om snart! *kram*

2006-10-07 @ 17:11:38
Postat av: finkan

Pokerkväll, va trevligt

2006-10-07 @ 21:56:23
URL: http://finkans.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, vi var bara kvar en liten stund efter att du gick. Och jag tyckte också det var jättetrevligt. Vi kör väl en gång i månaden framöver!? ;-)

2006-10-07 @ 22:01:34
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Finkan: Ja, det var jättetrevligt! :-)

2006-10-07 @ 22:01:54
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0