Onsdagen den 11 oktober 2006

Jobbade…


 

Åkte hem direkt efter jobbet. Ingen var hemma när jag kom hem i dag. Borzko jobbade förstås som vanligt. Jimmy var kvar på LAN:et hos Kristian. Jenny var först i skolan, och sen så var hon i stan med Robin.


 

Jag höll som vanligt på och fixade med allt möjligt här hemma när jag kom hem. Sen vid fyratiden så gick jag en sväng till Centrum. Där var jag på J.C. och köpte mig den här:



 



 

Egentligen så är det en jacka. Och för killar dessutom. Men jag ska ha den som en kofta/tröja/inomhusjacka. Jag fryser alltid så otroligt mycket på kvällarna när jag sitter still hemma. Så då har jag tänkt att ha den på mig. Den är i tjockt sweatshirtmaterial och har luddigt tjockt foder inuti. Jättemysig är den, och riktigt varm verkar den vara. 500:- kronor kostade den.


 

Hem igen och så åt jag middag i min ensamhet. Sen vid sextiden så blev det kökssoffan och så datorn i knäet. Mycket nyhetsläsning och bloggläsning blev det då.


 

Vid sjutiden så kom Borzko hem från jobbet. Han åt middag, sen så duschade han, och sen så tittade han på teve – fotbollsmatchen mellan Sverige och Island förstås.


 

Jimmy kom hem från Kristian vid halvåttatiden. Han duschade och sen så satte han sig hos mig vid köksbordet med sin bärbara dator.


 

Jenny åkte hem till Robin efter att hon hade varit i stan. Hon var där på kvällen och sen så ska hon sova över där.


 

Jimmy och jag satt och spelade lite Texas Hold Em på Poker Champs på Internet en stund. Sen så slutade Internet att fungera, så då läste jag lite i min bok istället, ”Flickan som lekte med elden” av Stieg Larsson.


 

Nu har Internet precis börjat att fungera igen, så jag ska passa på att blogga medan det fungerar. Fjortonde dagen nu som Internet strular…


Kommentarer
Postat av: Anna K

Jackan ser superskön ut... skulle behöva en sån nu, är svinkallt här i lägenheten. Fast vi får skylla oss själva, har vädringsluckan öppen i sovrummet.. Kallt nu men man sover gott.

2006-10-11 @ 21:14:30
URL: http://massablaj.blogspot.com
Postat av: Bim

---> Anna K: Ja, den är verkligen superskön! Jag fryser inte ett dugg i kväll! Vi har så kallt i lägenheten, fast allt är stängt. Vi öppnar balkongdörren på glänt i sovrummet ut till vår inglasade balkong när vi går och lägger oss. Måste ha luft när vi sover. Men vi har aldrig öppet på kvällen.

2006-10-11 @ 21:17:17
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Sådärja, nu är hon rustad för kalla kvällar!

2006-10-11 @ 22:25:01
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Nina

Hej! Vad kul att du svarade på "idolfrågan! kom och titta på resultatet och passa på att svara på "foundationfrågan=)

//Nina

2006-10-12 @ 07:08:21
URL: http://ninak.blogg.se
Postat av: Ahnna

En röd sådana jacka har min kurskompis köpt. Och jag är så sugen på att köpa en också. Jag är precis som du.. fryser jämt. "kallblodig" säger vi här hemma, det är därför jag kallas draken, jag fryser alltid. Levade ljus och varma tröjor/jackor är ett måste för mörka kvällar!och te!!

2006-10-12 @ 12:10:51
Postat av: Bim

---> Angela: Absolut! :-) Nu ska jag väl klara vintern! ;-)

2006-10-12 @ 21:38:49
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Nina: Okej! Jag kikar in och kollar på den frågan också då! ;-)

2006-10-12 @ 21:40:09
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Ahnna: Ja, jag fryser jämt också... Jobbigt... Massor med levande ljus, varmt the, och tjocka tröjor... Köp en sån jacka du! Den är jätteskön!

2006-10-12 @ 21:41:27
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0