Onsdagen den 4 oktober 2006

Jobbade…


 

Åkte hem direkt efter jobbet, så jag var hemma vid kvart över två. Gick direkt till Centrum och till OnOff efter att jag hade kommit hem. Jag lämnade återigen in den gamla bärbara datorn på reparation. Jag hämtade ju ut den i går efter att den hade varit fyra veckor på reparation. Men samma fel kvarstod. Så i dag lämnade jag alltså in den igen.


 

Gick sen till GuldFynd och köpte mig nya silverörhängen till mina sex stycken hål i öronen. Sen så gick jag hem igen. Hade inget Internet på eftermiddagen. Sjunde dagen i rad nu som Internet strular för oss. Jag höll på här hemma som vanligt och fixade, donade, grejade, och plockade med lite allt möjligt.


 

Jenny kom hem från skolan vid strax före fem. Då åt hon och jag middag tillsammans. Satt rätt så länge och pratade också. Sen så satt hon mest vid datorn. Jimmy kom hem från Ornö vid strax efter sex. Han duschade och gjorde sig i ordning. Sen så satt han i köket med sin bärbara dator en stund.


 

Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden. Hans kväll blev precis som alltid: middag, dusch, och sen sport på teve. Jimmy åkte iväg till jobbet vid åttatiden för ett nattpass mellan nio och sju. Jag satt med datorn till och från under kvällen, när Internet funkade…


 

---------  


 
Och vid niotiden, precis när jag skulle blogga gårdagens dagbok, så la Internet av igen för resten av kvällen… Så därför kommer gårdagens dagbok först i dag. 

Kommentarer
Postat av: finkan

Vad jobbigt att behöva lämna in datorn igen.

2006-10-06 @ 18:57:47
URL: http://finkans.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Finkan: Ja, det är jättetrist... Jenny skulle ju få ta över den nu, eftersom jag har min nya, så hon blev jättebesviken...

2006-10-07 @ 00:30:18
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0