Söndagen den 15 oktober 2006

Mobilen ringde klockan sju i morse. Gick upp, duschade, gjorde mig i ordning, och sen så åt jag frukost. Hade tänkt blogga gårdagens dagbok på morgonen, men Internet funkade inte i morse heller. Artonde dagen i rad med strul. Borzko gick upp vid åttatiden, och genomgick sen sina morgonbestyr. Jimmy och Jenny sov.


 

Vid kvart i nio så gav jag mig iväg ut på promenad. Det var en härlig höstdag ute, med hög, klar, kall luft, med ett strålande solsken. Hade mycket kläder på mig, så jag frös inte. Gick längs tunnelbanelinjen in mot stan, och lyssnade på bra musik i mobilen.


 

En och en halv timme senare så var jag vid Skanstull. Gick in på McDonalds för att vänta in Jenny som skulle komma med tunnelbanan och möta upp med mig. Köpte mig en Caffe Latte och passade på att mobilblogga, och gå på toa.


 

Jenny kom strax efter halvelva. Vi promenerade då in mot stan. Väl inne i stan sen så gick vi runt nästan överallt och letade efter en vinterjacka till Jenny. Men tyvärr så hittade hon ingen som hon ville ha utom en som var alldeles för dyr. Hon köpte lite annat i alla fall, som hon säkert själv bloggar om.


 

Jag handlade en täckjacka på H&M för 400:-, en schal på Åhléns för 100:-, och två svarta v-ringade toppar med tryck på Gina Tricot för 100:- kronor styck.




 








 

 

Vi var och fikade i PK-huset. Jag åt en fullkornsfralla med ost & skinka plus en caffe latte.


 

När vi var färdiga i stan så promenerade vi tillbaka till Skanstull. Köpte en Kaffe Choko på 7-Eleven och drack på vägen. Tittade lite i köpcentrumet där i Ringen också. Sen så tog vi tunnelbanan hem till Farsta igen. Vi var hemma igen strax före fyra, sju timmar efter att jag gick hemifrån i morse!




 


 

 

Stegräknaren visade:

Effektiv gångtid: 4 timmar, 43 minuter och 42 sekunder

Antal steg: 28.273

Distans: 2 mil, 4 kilometer och 30 meter

Förbrukade kalorier: 856


 

Borzko och Jimmy var inte hemma när vi kom hem.


 

Borzko hade först varit och tränat i gymmet i Farstahallen. Sen så hade han fixat lite här hemma. Bland annat så hade han burit ner utemöblerna till källaren. Och sen så hade han åkt hem till sin Mamma för att äta middag där och vara där på kvällen.


 

Jimmy hade först varit hemma en sväng hos sin kompis Kristian i Hagsätra. Sen så hade han åkt till sitt jobb på McDonalds i Västberga för att jobba mellan två och tio. Det är ju egentligen i dag som Jimmy fyller 19 år! Men vi firade ju honom i går istället, eftersom han skulle jobba i dag.


 

Internet fungerade när Jenny och jag kom från stan, så jag passade på att lägga in gårdagens dagbok. Sen så åt hon och jag middag vid femtiden. Vid sextiden sen så åkte hon återigen in till stan. Hon skulle möta upp med några av hennes klasskompisar för att gå på café och fika.


 

Nu sitter jag här i vardagsrumssoffan med benen uppåt. Lite trött i fötter och ben är jag efter dagens gående. Ska sitta här och läsa bloggar och nyheter så länge Internet fungerar. Annars så övergår jag till boken som jag håller på med. Ska i alla fall, redan nu, passa på att blogga dagens dagbok. Lika bra att passa på medans det funkar…


 

Och i morgon är det tyvärr måndag igen…


Kommentarer
Postat av: nathalie

mycket fina saker du köpt :)

2006-10-15 @ 20:44:55
Postat av: Bim

---> Nathalie: Tack ska du ha! ;-)

2006-10-15 @ 20:47:57
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

Vilka snygga kläder du har köpt!! Gillade tröjan med kronan på.

2006-10-15 @ 21:07:36
Postat av: Bim

---> Anonym: Tack ska du ha! :-)

2006-10-16 @ 15:13:14
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: sanna

Var hittade du den svarta tröjan där det står I

2006-10-16 @ 15:24:57
URL: http://wiiberg.blogg.se
Postat av: Bim

---> Sanna: Det står ovanför fotografierna! ;-) Gina Tricot, 100:- styck. Och tack för berömmet! Det stod i mailet, men försvann här ovanför!

2006-10-16 @ 15:37:39
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Ahnna

Det var jag som var Anonym här. Ibland blir det tokigt när jag ska skriva till dig. Inlägget försvinner eller som nu inget namn

2006-10-17 @ 14:33:00
Postat av: Bim

---> Ahnna: Okej! Då vet jag att det var du! ;-)

2006-10-17 @ 15:12:30
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0