Tisdagen den 24 oktober 2006

Jobbade…


 

Åkte hem direkt efter jobbet, så jag var hemma vid strax före halvtre. Sen så höll jag på större delen av eftermiddagen här hemma som vanligt. Plockade, donade, fixade, grejade, pysslade, och plockade med lite allt möjligt och omöjligt här hemma.


 

Jenny slutade skolan klockan halvfyra i dag. Sen så åkte hon direkt hem till Robin, åt middag där, var där på kvällen, och ska också sova kvar där.


 

Jimmy jobbade mellan sju och fyra i dag. Han kom hem klockan fem, och då åt han och jag middag ihop. Han duschade och gjorde sig i ordning, och sen så tog han bilen och åkte hem till sin kompis Kristian i Hagsätra.


 

Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden. Middag, dusch, och sen sport på teve, så blev hans kväll.


 

Och jag satt i kökssoffan med datorn i knäet. Mycket nyhetsläsning och bloggläsning blev det. Även en hel del mailskrivande.


 

Nu ska jag läsa lite i min bok istället.


 

Och ett stort Grattis till Jenny och Robin som har varit ihop i sju månader i dag! Hoppas att det blir många fler månader! Kram till er båda två!


Kommentarer
Postat av: Anna K

Ville bara lämna en liten kommentar, har ju inte sagt något på länge :-). Känner mig inte så blogginspirerad just nu vilket märks på min sida... antar att det är höstdepressionen :o)

2006-10-24 @ 21:43:42
URL: http://massablaj.blogspot.com
Postat av: Junitjej

Nu är det mitt i veckan. Skönt!

2006-10-25 @ 10:36:22
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anna K: Hej Anna! Det är väl i och för sig samma för mig. Har nog inte kommenterat hos dig på ett bra tag nu. Men jag läser nästan varje dag. Och jag läser alltid ikapp när jag läser.

2006-10-25 @ 16:02:25
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Håller med dig! Mycket, mycket skönt! ;-)

2006-10-25 @ 16:02:48
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0