Tisdagen den 3 oktober 2006

Jobbade…


 

Åkte hem direkt efter jobbet, och var hemma vid kvart över två. Jimmy hade nyss vaknat och gått upp när jag kom hem. När han hade ätit frukost och duschat så gav vi oss iväg.


 

Först så åkte vi till Centrum. Där hämtade vi ut min gamla bärbara dator som har varit på reparation. Sen så köpte vi ett nätverkskort till min jobbarkompis Mita.


 

När vi hade shoppat klart så åkte vi hem till Mita för att Jimmy skulle hjälpa henne med nätverkskortet och installation av trådlöst nätverk. Han fixade det och sen så tog vi en fika med Mita och Nisse.


 

Hem sen igen och var hemma vid femtiden. Satte igång datorn som vi hade hämtat från reparation och upptäckte att felen inte var åtgärdade… Åkte ner till OnOff igen och pratade med dem. De tyckte att vi skulle testa igen till i morgon och sen komma tillbaka då.


 

Jenny kom hem från skolan vid halvsextiden. Då åt vi tre middag tillsammans. Sen så höll vi mest på med våra datorer… Strul med det mesta… Min nya dator får jag inte att fungera tillsammans med vår skrivare… Den gamla bärbara datorn som vi hämtade ut från reparation och som Jenny ska ha, den är inte åtgärdad alls verkar det som… Den har varit på reparation i en månad, men samma fel återstår… Jag ska lämna in den på OnOff i morgon igen… Vårt Internet strular i dag också… För sjätte dagen i rad…


 

Känner mig trött på datorer och Internet just nu… Avskyr när saker strular och inte funkar som det ska… Man kanske ska skaffa sig en ny hobby!?


 
Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden. Middag, dusch, och sport på teve för honom. Jimmy stack iväg med bilen vid åttatiden. Han skulle ut till en kompis på Ornö med några andra kompisar och sova där i natt. Jenny satt vid sin gamla dator, och så tittade hon på teve. Jag satt mest vid datorn.  

Kommentarer
Postat av: Snurran

Blir det korgmålning då?

2006-10-03 @ 22:12:42
Postat av: Bim

---> Snurran: Hahaha! Skulle inte tro det va! ;-) Men det kanske blir ännu mer bokläsning. Och så kanske jag börjar att titta på teve mer. Och kan ju också ta upp broderandet igen.

2006-10-04 @ 16:23:58
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: finkan

Vilken hobby skulle det vara då?

2006-10-04 @ 20:12:00
URL: http://finkans.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Finkan: Böcker, Film, Teve, Broderier, Korsord, Motionerande.

2006-10-04 @ 20:24:45
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Va!? Ingen dagbok från onsdag?

2006-10-05 @ 09:04:38
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Nej... Internet la av vid niotiden i går, precis när jag tänkte blogga... Och nu har det inte fungerat under eftermiddagen... Det har precis börjat funka... Men hur länge vet man ju inte... Ska försöka att snabbt lägga in gårdagens dagbok nu...

2006-10-05 @ 16:45:05
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Åhh, då förstår jag din frånvaro. Men nu har jag läst i kapp och måste kasta mig på frukosten för jag blev så hungrig när jag såg dina fina bilder på maten ;-)

2006-10-06 @ 07:51:56
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, det blir lite si och så med bloggandet, bloggläsandet, och bloggkommenterandet just nu...

2006-10-06 @ 15:49:50
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0