Torsdagen den 26 oktober 2006

Jobbade…


 

Direkt efter jobbet så åkte jag sen till min frissa Lotta på Susannes Hårservice i Ormkärr i Hagsätra. Där gjorde jag det vanliga: helblekte håret jätteljust, klippte håret jättekort, färgade ögonfransarna och ögonbrynen, och noppade ögonbrynen. I dag tog det lite drygt två och en halv timmar, och det gick på sjuhundra kronor. Som vanligt var det jätteroligt att träffa min vän och före detta granne Lotta.


 

Kom hem vid strax efter fem. Både Jimmy och Jenny var hemma när jag kom hem. Jimmy hade jobbat mellan sju och fyra, och Jenny hade förstås varit i skolan. Vi åt alla tre middag tillsammans nästan direkt.


 

Jimmy stack sen iväg hem till sin kompis Kristian i Hagsätra. Men innan han åkte iväg till honom så åkte han och Jenny en sväng till Centrum och köpte glass till mig. Jag hörde i dag på radion om den nya GB Sandwich Lussebulle så jag blev så sugen på att testa den!


 

Jag åt både en GB Sandwich Lussebulle och en GB Sandwich Pepparkaka. Pepparkaka fanns ju även förra hösten, och jag tror även förrförra hösten. Den är ju jättegod, och den smakar riktigt mycket pepparkaka. Den nya Lussebulle var också jättegod, men tyvärr så tyckte jag inte att den smakade speciellt mycket lussebulle. Jag tycker att den skulle ha smakat mycket, mycket mer av lussebulle, alltså av saffran. Nu var den liksom bara en vanligt god glass. Skriv gärna vad ni tycker om ni har smakat den.


 

Borzko kom hem från jobbet vid strax efter sju. Hans kväll blev precis som nästan alltid: middag, dusch, och sen sport på teve.


 

Jenny satt på sitt rum större delen av kvällen. Hon satt vid datorn, och hon pluggade även en del. Jag hamnade så småningom i kökssoffan med min lilla bärbara dator i knäet. Läste även lite i min bok.


 

Och efter att ha haft väldigt mycket strul med vårt Internet i cirka tre veckor, så har faktiskt Internet fungerat riktigt bra i ungefär en vecka nu. Inte helt bra, men ändå helt okej.


 

Fredag i morgon! Wieee!


Kommentarer
Postat av: Ahnna

Måste ju testa dessa glassar, har inte det.

2006-10-26 @ 21:32:39
Postat av: Bim

---> Ahnna: Det måste du absolut göra! :-)

2006-10-27 @ 15:24:29
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Ahnna

Det finns nog inte i Ulricehamn jag kollade idag men såg inga. Ska kolla Borås, de har nog inte slutat med glass. Min man blev sugen när jag berätta, men vi hitta inga.

2006-10-27 @ 22:17:05
Postat av: Bim

---> Ahnna: Okej. Du får leta. Mina inhandlades i Pressbyrån.

2006-10-27 @ 22:56:09
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0