Torsdagen den 5 oktober 2006

Jobbade…


 

Hade möte på eftermiddagen på jobbet, så jag var hemma lite senare än vanligt, ungefär vid tretiden. Höll sen på här hemma på eftermiddagen och fixade med lite allt möjligt.


 

Jimmy vaknade och gick upp klockan fyra. Vi åt då middag tillsammans. Sen så satt vi lite med våra datorer vid köksbordet.


 

Jenny kom hem från skolan vid sextiden. Hon åt middag då och sen så satt hon mest vid datorn.


 

Jimmy stack iväg vid sjutiden. Han åkte först en sväng hem till sin kompis Kristian, och sen så åkte han vidare till jobbet för att jobba ett nattpass i natt igen mellan nio och sju.


 

Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden. Middag, dusch, och sen sport på teve, det blev hans kväll.


 

Jenny stack iväg vid halvniotiden. Hon åkte hem till Robin och ska också sova där i natt.


 

Jag satt mest vid datorn. Höll också på och fixade med lite allt möjligt.


 

Och i morgon är det fredag! :-)


 

---------  


 

Internet la av vid niotiden i går kväll… Fungerade sen inte mer under kvällen… Vet inte hur det var under natten… Funkade inte i morse innan jag stack till jobbet… Inte heller vid åttatiden i morse när Jimmy kom hem från jobbet…


 

När jag kom hem från jobbet vid tretiden fungerade inte Internet... Sen så började det funka igen vid femtiden... Fungerade sen utan avbrott fram till åttatiden... Försvann då vid åtta... Kom igen vid halvniotiden… Får väl se hur länge det funkar nu…


 
Åttonde dagen i rad som Internet strular… Pratade med Chello/UPC även i dag. De har driftsstörningar i Farstaområdet… Någonting har gått sönder… De väntar på reservdelar… Internet kommer att strula, fungera till och från, och då och då, fram till att de har bytt ut delarna… De kan inte säga när det kommer att bli klart...  

Kommentarer
Postat av: Sara

Hej! Jag måste bara fråga, hur i h*lvete hinner du med att blogga så mycket? :D Jag tycker det enda jag gör hela dagarna är att sitta vid datorn och jag får ändå inte med ett inlägg varje dag! Men det är ingen fara för mig att du bloggar så ofta, följer nämligen den regelbundet, mycket bra underhållning!

2006-10-05 @ 21:34:01
URL: http://sarablomgren.blogg.se
Postat av: Bim

---> Sara: Jag tycker inte att jag bloggar mycket! När jag jobbar så skriver jag ju oftast bara ett inlägg per dag! Dagens Dagbok skriver jag ju varje dag. Och så kanske något annat inlägg ibland. Men det jag prioriterar bort, det är tevetittande. Just för tillfället så tittar jag i princip ingenting på teve. Idol på fredagarna, Parlamentet på söndagarna, och kanske en film på lördagen. Det är allt. Jag sitter hellre vid datorn. Och när jag inte sitter här, så läser jag en bok. Nu ska jag kolla in din blogg! ;-)

2006-10-05 @ 21:38:59
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anna K

Jobbigt med internet! Jag skulle gärna se ännu fler blogginlägg från dig :-). Jag gör lixom dig så att jag prioriterar datan framför tv eller läser... jag följer faktiskt ingenting på tv. Jag brukar titta när tv:n är ledig och det är inte så ofta.

2006-10-05 @ 22:24:03
URL: http://massablaj.blogspot.com
Postat av: Bim

---> Anna K: Ja, jag hatar när det strular... :-( Tack för att du vill ha ännu fler blogginlägg! :-)Här har vi fem teveapparatar, men det är bara Borzko som tittar på teve! ;-)

2006-10-06 @ 15:47:56
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: sanna

Håller med :D skulle vara kul med fler blogg inlägg+ mer bilder :D
Din blogg är jätte bra, din dotters också :)
Trevlig helg:D

2006-10-06 @ 16:55:56
URL: http://wiiberg.blogg.se
Postat av: Bim

---> Sanna: Tack ska du ha! Jag blir så glad när ni gillar min (och Jennys) blogg! :-) Jag skulle vilja lägga in bilder varje dag. Det gjorde jag ju under sommarlovets alla sjuttio dagar. Men det är svårt att hinna med när man jobbar. Lördagar och söndagar är det ju oftast bilder i alla fall! ;-) Ha en trevlig helg du också!

2006-10-06 @ 17:19:58
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: finkan

Hoppas UPC fixar felet fort så du inte har problem att utföra din hobby*ler*

2006-10-06 @ 19:00:15
URL: http://finkans.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Finkan: Ja, det hoppas verkligen jag också.

2006-10-07 @ 00:30:59
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0