Dagens Dagbok - Måndagen den 30 april 2007 - Andra halvan av dagen.

Vid halvtretiden så stack Jimmy och jag iväg med hans bil igen. Först så åkte vi bort till "Wash and Drive" i Fagersjö. Jimmy tvättade av sin bil där, och tankade även den. Efter det så tog vi ytterligare en sväng för att leta efter de svarta skorna. Först så åkte vi till Kungens Kurva, och sen så åkte vi till Skärholmen, men de var tyvärr slut även på de båda ställena.

 

Så vi åkte hemåt igen då. Stannade till på McDonalds i Sköndal och åt middag där vid fyratiden. Jag åt en Ceasar Salad, (fast utan kyckling), och till det dressing, krutonger, och bröd.

 

Hemma igen vid halvfemtiden. Borzko kom hem strax efteråt från jobbet. Han åt då middag, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning.

 

Vid halvsextiden så skjutsade Borzko iväg Jimmy med bilen. Jimmy skulle till Hagsätra för att träffa några kompisar och fira Valborg, och då ville han inte ha sin bil med sig.

 

Borzko satte sig sen och tittade på ishockeymatchen på teve mellan Sverige och Lettland från ishockey-VM i Ryssland.

 

Själv så satt jag med datorn och läste nyheter, läste bloggar, kommenterade i bloggar, och bloggade inlägg.

 

Strax före nio så var hockeymatchen slut. Då gjorde Borzko sig i ordning och så gick han och la sig. Han var trött efter dagen. Han gick ju upp halvfyra i morse, jobbade hela dagen, och kom hem vid halvfem. I morgon ska han upp klockan fyra, och han trodde att han kanske inte är hemma förrän vid sex i morgon kväll.

 

Jag satte igång en dvd-film vid halvtiotiden. Det blev "Spiderman 2". Jag såg ju ettan härom kvällen, och tänkte att jag skulle även se tvåan, för sen tänkte jag kanske gå och se trean på bio. Den har ju premiär på fredag.

 

Filmen var slut vid halvtolvtiden. Nu blir det väl lite slötittande på teven, och lite slösurfande i datorn resten av kvällen fram till ettiden när jag brukar gå och lägga mig. Eller om jag kanske ska ta och läsa lite i min bok. Jag har inte bestämt mig än.


Kommentarer
Postat av: amelie f

haha du gör alltid 'slö' av nånting! du skriver så kul, så skrattretande!

2007-04-30 @ 23:40:05
Postat av: Bim

---> Amelie F: Ja, men jag ÄR ju slö! ;-D

2007-04-30 @ 23:42:11
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Amelie

ajdå, meen det går och bota! men lite sex och sånt trevligt så här på måndags kvisten

2007-04-30 @ 23:47:07
Postat av: Bim

---> Amelie: Okej....

2007-04-30 @ 23:48:57
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Lisa

bra blogg :)

2007-05-01 @ 07:17:11
URL: http://liiiisaa.blogg.se
Postat av: Bim

---> Lisa: Tack ska du ha! :-D

2007-05-01 @ 08:25:15
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

Amelie var lite på kanske.. ;) hehe!

2007-05-01 @ 15:33:52
Postat av: Bim

---> Anonym: Jo... Nog för att jag skriver privat och ganska så utelämnande ibland... Men det finns ju faktiskt gränser! ;-)

2007-05-01 @ 15:39:22
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

Ja, det finns det verkligen! Mycket vill man hålla privat och för sig själv och sådär! Det förstår ju vem som helst! Lite påflugen den där Amelie! Fast snäll är hon säkert, man ska aldrig dömma rasen efter håret eller hur utrycket lyder! Du får ha det super bim! GILLAR DIN BLOGG! roligt att dne blivit så populär och fått så många kommentarer! Har följt den ett bra tag, och sett hur den hela tiden går framåt och framåt, och du skriver bara bättre och bättre faktiskt! Tycker om det och tycker om din blogg, Lycka till! KramKram

2007-05-01 @ 15:42:29
Postat av: Bim

---> Anonym: Tack snälla för din snälla kommentar! Kul att du gillar min blogg! *Kram*

2007-05-01 @ 16:21:18
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0