Dagens Dagbok - Söndagen den 29 april 2007 - Andra halvan av dagen.

Vid tvåtiden sen så stack Borzko iväg med bilen. Han skulle till Söderstadion och se Hammarby spela fotboll mot Brommapojkarna. Sen så skulle han direkt efter matchen åka hem till sin Mamma på sitt sedvanliga söndagsbesök.

 

Jenny ville gå på matchen, men hon tyckte inte att hon hade råd, så hon stannade hemma när Borzko åkte iväg. Men sen så tyckte jag synd om henne, så jag sa att jag kunde bjuda henne på matchen. Så vi gick till Centrum, hämtade ut pengar i Bankomaten, och så tog Jenny tunnelbanan för att möta upp med Borzko där.

 

Jag gick till Din Sko, där jag tidigare under dagen hade tittat på ett par skor. Nu hade jag tänkt ett par timmar, och kommit fram till att jag ville ha dem. Fotografi finns på dem i ett tidigare mobil-bloggat inlägg.

 

Väl hemma igen så satte jag mig vid datorn en stund igen. Jimmy kom sen hem vid strax efter tre. Han hade haft det bra i Norrtälje. Han duschade och gjorde sig i ordning. Och sen så åt han och jag middag vid fyratiden. Det blev bara lite olika rester från kyl, frys, och skafferi.

 

Efter maten så flyttade vi båda två upp till vardagsrummet med våra bärbara datorer. Jimmy höll på och formaterade om sin dator bland annat. Under tiden så tittade han på Discovery Channel. Jag höll på med lite allt möjligt i min dator.

 

Jenny kom hem vid halvsextiden. Hon hade haft kul på matchen, Bajen vann med 4-0. (Se gärna hennes bilder från matchen i hennes blogg.) Hon åt middag när hon kom hem. Sen så tog hon också med sin bärbara dator och flyttade upp till mig och Jimmy i vardagsrummet. Vi satt alla tre och höll på med lite allt möjligt i våra datorer, och så slötittade vi lite på teve samtidigt, och pratade självklart också.

 

Vid åttatiden så stack Jimmy och Jenny iväg med bilen till Centrum. Där var de på Hemköp och köpte chips, dipp, godis, choklad, glass, och dricka till kvällen. Och sen så blev det en myskväll för mig och mina kära barn framför teven. Vi åt och drack en massa gott. Och så tittade vi först på "Parlamentet" och nu tittar vi på filmen "Wallander - Bröderna" från 2005. Den hade vi inte sett förut.

 

Borzko kom hem vid niotiden från sin Mamma. Han gick sen och la sig vid halvtiotiden, för att få sig sina sex timmars sömn, för han ska gå upp klockan halvfyra i morgon bitti, för att jobba.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Wallanderfilmen var bra tycker jag! :-)

2007-04-30 @ 17:58:33
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, den var jättebra! Precis som alla Wallander-filmer! :-)

2007-04-30 @ 18:08:01
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0